Satunnaisia tunnetiloja tänään

 • Hitto kun ei ole aikaa mihinkään, kun olen arkena työpaikkakunnalla ja viikonloppuisin sitten pitää hoitaa kaikki Tampereella.
 • Pyhäkoulun pitäminen ei jännitä ollenkaan niin paljon kuin aiemmin, koska on karttunut kokemusta ja olen valmistautunut hyvin.
 • Nyt harmittaa! Unohdin pyhäkoulussa uskontunnustuksen, vaikka muuten menikin hyvin.
 • Minulla on kuuma. Ilmastoimattomassa autossani on tapahtunut kasvihuoneilmiö.
 • Olen puheliaalla päällä. Jaan hauskoja kokemuksiani pikkuveljeni synttärikahvipöydässä. Siis vain parin läheisen sukulaisen kesken, tietenkin.P4100768
 • On huisin jännää päästä lähtemään kauas ulkomaille kesälomalla. Odotan sitä innolla.
 • Miksi, oi miksi heti kesän toisena päivänä mehiläisen täytyi joutua autooni? Tuossa se nyt surisee, pelkääjän paikan ikkunankarmilla. Mutta oikeastaan oma kuskinpaikkani on nyt pelkääjän paikka, pelottaa että joudun pistetyksi. Inhottavaa! Avataanpa ikkuna apposelleen… Eikä, nyt ilmavirta estää sitä lentämästä ulos! (Se lähti lopulta, kun käännyin huoltoasemalle häätääkseni sen.)

(Kuva: tämän kevään pajunkissoja)


2 responses to “Satunnaisia tunnetiloja tänään

 • Tohtori Krabola

  Laitoin vireille ”Miksi minusta tulee/tuli lääkäri?” -kyselyn, jonka tarkoituksena on olla paitsi blogihaasteen kaltainen hyvä blogintäyte, myös kerätä samalla tilastoa lääkikseen aikovien, siellä opiskelevien ja sieltä valmistuneiden syistä uravalinnalleen. Käy katsomassa mistä on kyse http://laaketiedetta.blogspot.fi/2014/05/miksi-minusta-tulee-laakari.html ja jos haluat kantaa oman kortesi kekoon, hienoa!

  • perttuk

   Näyttää ihan hyvältä jutulta, listaamasi vaihtoehdot eivät ehkä ole aivan kaiken kattavat mutta niistä voi olla ihan kätevää valita. Voisin kirjoittaa vähän laajemminkin aiheesta, jos suinkin ehdin. Onneksi alkava työviikko on vain nelipäiväinen, ehkäpä otan aiheen työn alle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: