Drömpolikliniken

Välkommen till Tammerfors universitetssjukhus drömpoliklinik! Här får du hjälp för alla dina hemska mardrömmar som troligtvis handlar om att Finland hotar att avskaffa svenska språket som officiellt språk.

På drömpolikliniken utnyttjar vi den senaste farmakologiska vetenskapen – som inte ännu blivit vardagligt ens på Sveriges modernaste sjukhus, Karolinska universitetssjukhuset! Vi kombinerar lactoterapi och mellitoterapi – eller på klar svenska ger vi dig varm mjölk med honung, men jargong låter väl finare?

dreams and wishes. 62/365 | Nicole Pierce

Vi även har teknologiska innovationer som hjälper dig tillfriskna. Våra televisionsapparater automatiskt censurerar ofredande program – detta innebär tyvärr nästan alla program som sänds om kvällarna, inklusive nyhetssändningarna. Men television är ju en av de ledande orsakerna till mardrömmar, och ingen uppoffring är väl för stor när det handlar om harmoniska drömmar?

En av drömpoliklinikens personals kompetenskrav är talangen att sjunga vaggvisor. Vår erfaren personal har fått toppkunnande under flera somrar på Allsång på Skansen. Låt drömpolikliniken rädda en tredjedel av ditt liv; hämta remissen från din läkare i natt!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: