Noteerattua

  • “Jos sen olisi tehnyt oma tyttäreni, tappaisin hänet.” Mikä olisi näin kamala rikos? Laittaa Facebookiin kuva suudelmasta poikaystävän kanssa. 14- ja 15-vuotiaat lapset on pidätetty Marokossa tällaisen siveettömyyden levittämisestä, ja tuomioistuin ottaa pian kantaa siihen, oliko kyseessä rikos. Kadunmiehen kommentti oman tyttären tappamisesta kertoo, että joillakuilla on prioriteetit pahasti vinossa. Arabimaailman nuoret ovat Aamulehden mukaan aloittaneet #freeboussa- (‘vapaa pussaaminen’ -)kampanjan sosiaalisessa mediassa, mutta mahtaako kyseessä kuitenkin olla länsimaalaisten masinointi, kun ei tuo avainsana näytä Twitterissä suosittu olevan.
  • Posti todennäköisesti pysähtyy Pirkanmaalla lakon vuoksi, tiistaina lähetetty posti ei ole keskiviikkona perillä. Taloyhtiössämme kilpailutetaan parhaillaan isännöitsijää; toivottavasti isännöintifirmat tajuavat lähettää tarjouksensa sähköpostitse. Nykyään on jo olemassa sujuvat vaihtoehdot etanapostille/etanaitellalle.
  • Brittiläiselle eurokansanedustajalle Nigel Faragelle tehtiin tällä viikolla anteriorinen kervikaalinen diskektomia, ja toisin kuin useimmat, minä ymmärsin mitä se tarkoittaa! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: