Noteerattua

  1. Viharikollisuus on romahtanut Suomessa. Viharikoksiksi luokiteltavia rikoksia tehtiin viime vuonna vähemmän kuin moneen vuoteen. Homma-forumilla tiedettiin kertoa, että uusimmassa tilastossa viharikoksia ei enää ole tilastoitu tekijänsä syntyperän mukaan. Oliko liian kiusallista/poliittisesti epäkorrektia, että ulkomaalaissyntyiset ovat viharikostenkin tekijöinä yliedustettuja?
  2. Sen sijaan viime vuonna tehtiin ennätys kasvihuonepäästöjen määrässä. “Asiantuntijat” “tietävät” kertoa tämän johtavan merenpinnan nousuun ja myrskyihin.
  3. Oikeusministeriö suuntaa äänestyskatastrofista toiseen. Kaikessa hiljaisuudessa ollaan valmistelemassa Internet-äänestystä. Raoul Plommer on aivan oikeassa siinä, että nettiäänestyksessä ei vaalisalaisuudesta voi olla varmuutta. Sähköisessä äänestyksessä ei ole ylipäänsä varmuutta edes vaalituloksesta, kuten olen aiemmin kirjoittanut. (Kirjoitin aiheesta jo ennen sitä katastrofia.) Sähköisellä äänestämisellä ei ole todellisia etuja; sitä ajetaan “tekniikkaa tekniikan vuoksi” -mentaliteetilla.

Disaster relief exercise | UCL Mathematical and Physical Sciences

Ilmasto- vai vaalikatastrofi?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: