LK! Osa 2

Jos minulla on joku vakilukija, hän muistanee, kuinka elokuussa hehkutin, että minusta tuli lääketieteen kandidaatti. Sain toisen vuosikurssin viimeisestä tentistä hylätyn ja tein tentin uusiksi elokuussa. Kahden vuoden lääkisopinnot suorittanut saa lääketieteen kandidaatin (LK) arvonimen. Se ei ole tutkinto.

Talvella katselin opintosuoritusotettani ja ihmettelin, miksi siellä luki kyllä että ensimmäisen vuoden opinnot suoritettu muttei lukenut että toisen vuosikurssin opinnot suoritettu. Asia palasi mieleeni tällä viikolla ja kävin kysymässä asiaa opetuskoordinaattorilta. Hän katsoi papereita ja sanoi, että kyllä se suoritusmerkintä sinne rekisteriin menee lähiaikoina.

Mutta sitten sain sähköpostiin kamalan viestin. Olin ilmeisesti unohtanut antaa kurssipalautteen eräästä toisen vuosikurssin opintojaksosta. Palaute on pakollinen, eikä kurssin suoritusmerkintää saa ilman sitä. Ilmeisesti en ollut seurannut tarpeeksi huolellisesti opintosuoritusten kirjautumista enkä siksi ollut huomannut, että yksi opintojakso puuttui. Se voi tosiaan olla niin pienestä asiasta kiinni kuin netissä annettavan palautteen unohtamisesta.

Näyttäisi siis siltä, että olen kutsunut itseäni koko lukuvuoden verran kandiksi virheellisesti. Tosi noloa! Nyt on kurssipalaute kuitenkin annettu, ja se on rekisteröitynyt järjestelmiin.

Lääketieteen kandidaatin statussymboleja. Huomaa kirjan nimi, "Grayn anatomia", joka on inspiroinut TV-sarjankin nimen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: