Kirje Verkkouutisille muuttuu avoimeksi

Kommentoin kauan sitten Verkkouutisten pääkirjoitusta “Suomesta sähköisen demokratian takapajula?” Kommenttini sekä ainakin yhden muun lukijan kommentti ilmestyi sivulle. Nyt sivulla kuitenkin lukee “Kommentteja 0”. Googlen avulla löydän vastineeni, “Nuoret eivät vouhota Internet-äänestyksestä”, joka on siis edelleen Verkkouutisten sivustolla mutta ei kyseisen pääkirjoituksen yhteydessä.

Kirjoitin Verkkouutisille palautetta, jossa valittelin, että kirjoitukseni oli suureksi osaksi vastinetta pääkirjoitukseen ja nyt se on irrotettu asiayhteydestään. Lähetin palautteen ensi kertaa kesäkuussa, ja kun vastausta ei kuulunut, toiseen kertaan muutama päivä sitten. Ei vastausta.

Huomionarvoista on, että Verkkouutisten kommentointijärjestelmässä on muutenkin parantamisen varaa: kirjoittajan lisäämät rivinvaihdot eivät näy lopullisessa, sivustolla julkaistussa tekstissä kappalejakoina. Siispä omakin tekstini näyttää varsin kömpelöltä.

Hei!

Tiedustelisin, miksi tähän pääkirjoitukseen (http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=22064:suomesta-saehkoeisen-demokratian-takapajula&catid=15:paeaekirjoitus-&Itemid=2) kirjoittamani kommentti (http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=22090%3Anuoret-eivaet-vouhota-internet-aeaenestyksestae&catid=18%3Akommentit-&Itemid=4) ei enää ole kyseisen pääkirjoituksen yhteydessä, vaan pääkirjoituksessa lukee "Kommentteja 0". Kirjoitukseni on suureksi osaksi vastinetta pääkirjoitukseen, ja olisikin tärkeää, että se on kontekstissaan.

Ja nyt kun kerran olen teihin päin yhteydessä, antaisin myös palautetta kommentointimahdollisuudesta. Kirjoittaessani kommenttia tein kappaleenvaihtoja lisäämällä aina pari rivinvaihtoa. Kappalejaot näkyivät esikatselussa, mutta lopullisessa julkaistussa kommentissa koko teksti olikin yhtenä pötkönä. Voisitte kenties tehdä asialle jotakin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: