5-vuotias blogi

Muistan helmikuun 2005, kun perustin tämän blogin. (Onneksi muistan, muutenhan minulla olisi dementia!:)) Tuolloin oikeastaan kaikki, mitä ympärilläni tapahtui, innosti minua kirjoittamaan juttua blogiin. Nuori idealisti minussa halusi kirjoittaa myös suurista poliittisista ja aatteellisista kysymyksistä. Onkohan se itsevarma idealisti poistunut viime vuosina, hiipunut hitaasti exitukseen?

Vuonna 2009 olen kirjoittanut vähintään yhden blogimerkinnän joka kalenterikuukausi, mikä on tietysti pientä verrattuna vaikka vuoden 2005 tahtiin. Iso osa merkinnöistä on ollut lukemistani kirjoista, joita tuli kesätöissä Ruotsissa luettua kovasti (vapaa-ajalla toki). Ennakkotietona: seuraavaksi tulossa Hidden Prey -dekkarin arvostelu.

Olen vuosittain tarkastellut blogimerkintöjeni määrää. Tämä merkintä lasketaan nyt mukaan kuluneen vuoden merkintöihin, katsotaanpa miltä näyttää…

  merkintöjä
(/kk keskimäärin)

muutos edellisvuoteen

2005—2006 145
(~12,1)
 
2006—2007 63
(5,25)
−82
2007—2008 57
(4,75)
−6
2008—2009 23
(~1,9)
−34
2009—2010 24
(2)
+1

Olipa tasaväkistä kuluneen ja edellisvuoden välillä. Nyt päivitysten määrä nousi yhdellä vain siksi, että sekä tämän että edellisen yhteenvetomerkinnän lasken kuluneelle vuodelle: edellisen kirjoitin myöhässä eli 7.2. jälkeen, tämä taas ilmestyy keskiyön jälkeen 7.2. (Itse asiassa kirjoitan tätä 5.—6.2. keskiyön tienoilla ja tallennan luonnoksena, jotta voin julkaista ihan oikealla päivämäärällä.)

En meinaa lopettaa Kroonisen älyn kirjoittamista tulevana vuonna, vaikka vanhoissa ja vähän uusissakin blogimerkinnöissäni on joitain noloja juttuja joita en haluaisi välttämättä lukea tai antaa muiden luettaviksi… Voisin melkein lisätä Kroonisen älyn vaikka Blogilistaan, sitten kirjoitteluintoni voisi lähteä uuteen nousuun.

> Blogini 4-vuotismerkintä
> Blogini 3-vuotismerkintä
> Blogini 2-vuotismerkintä
> Blogini 1-vuotismerkintä
> Ensimmäinen blogimerkintä

Mainokset

3 responses to “5-vuotias blogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: