Näissä vaaleissa on Suomen itsenäisyys pelissä

Aamulehdessä kirjoitettiin, että eurovaaleissa on Suomen valtiollisista vaaleista alhaisin äänestysprosentti. Olisin melkein korjannut: “osavaltiollisista vaaleista”.

EU on vienyt ja vie entistä enemmän valtaa itselleen valtioilta. Mielestäni Lissabonin sopimus tekee voimaan tullessaan EU:sta lopullisesti liittovaltion. Meidät voi pelastaa vain, jos Irlanti hylkää sen kansanäänestyksessään europropagandasta huolimatta. (Muissa maissa kansa ei saanut äänestää, koska se olisi äänestänyt väärin. Irlanti äänesti jo kertaalleen väärin, nyt vaalikarja pakotetaan uudelleen karsinoille uurnille.)

Minusta tuntuu, että kaikkia motiiveja EU:n liittovaltioistamiseen ei ole kerrottu. Jokin valtaeliitti sitä haluaa, ja “tyhmälle kansalle” sävelletään helposti sulatettavia perusteita. Me emme edes tiedä, kuka liittovaltioistamista lopulta haluaa. Wikileaksiin vuotaneet Bilderberg-ryhmän kokousraportit vuodelta 1955 osoittavat, että jo silloin kyseinen salainen elitistiverkosto päätti Euroopan unionin perustamisesta ja sen yhteisestä valuutasta, eurosta.

Irc-gallerian vaalikone paljastaa jännän tiedon: eräät ehdokkaat kehtaavat ihan julkisesti myöntää kannattavansa EU:n yhdistymistä liittovaltioksi! Minulle kaikkein vähiten sopivien ehdokkaiden joukossa Aleksi Mäntylä (vihr.) ja Anna Bertills (r.) vastaavat myöntävästi kysymykseen, olisiko EU:n yhdistyttävä liittovaltioksi. Myös Risto E. J. Penttilä (kok.) vastaa “kyllä” mutta pehmentää vastaustaan kirjoittamassaan selityksessä.

Eräs kaverini, jolle minulla ei nyt ole peitenimeä, kommentoi äänestyspäätöstäni, jonka paljastin hänelle viikonloppuna. Sanoin tietäväni kyllä, ettei kyseinen puolue ja ehdokas voi päästä läpi. Hän oli siksi sitä mieltä, ettei päätöksessäni ole mitään järkeä.

Mutta ajattelepa loppuun asti: eikö olisikin absurdia, että kaikki äänestäisivät vain niitä ehdokkaita joiden tietävät pääsevän läpi? Jos voisit, menisitkö aikakoneella tulevaisuuteen katsomaan läpipäässeiden ehdokkaiden nimet, ja palaisitko sitten nykyaikaan äänestämään jotakuta heistä?

On äänestettävä sitä ehdokasta/puoluetta, jonka haluaa pääsevän läpi. Minä haluan kannattaa sitä puoluetta, joka vastustaa EU:n liittovaltioistumista ja rakastaa Suomen itsenäisyyttä.

Äänestäminen — vähintä, mitä voit tehdä itsenäisyytemme eteen!

HPIM1008


3 responses to “Näissä vaaleissa on Suomen itsenäisyys pelissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: