Yhä nöyremmin rahan valtaan

Te sanotte: "Milloin päättyy uudenkuun juhla, että saamme myydä viljaa, milloin sapatti, että saamme avata varastot? Silloin voimme taas pienentää mittaa, suurentaa hintaa ja pettää väärällä vaa’alla.
Aam. 8:5

Tämä Raamatun jae tuli mieleeni Hesarin sivuja selatessani. (Itse asiassa silmiin pistänyt uutinen oli heti etusivun yläosassa, eli ei tarvinnut paljon selata…) Tuoreen uutisen mukaan PAM hyväksyy, että kaikki kaupat voivat olla auki joka sunnuntai.

Jälleen askel pois kristillisestä perinteestä materialismiuskoisuuden suuntaan. Nykyisellä suomalaisella kulutustahdilla tarvitsisimme "vain" kaksi maapalloa, joten nyt on äkkiä lisättävä kauppojen aukioloja, jotta saisimme vähän korotettua tuota lukua!

Itse rupean nyt boikotoimaan sunnuntaiostoksia, koska en hyväksy 24/7-kulutusyhteiskuntaa. (Valitettavasti tällä boikotillani ei ole mitään merkitystä, koska "kaikki muut ovat tyhmiä"*.)

*) Aioin aluksi kirjoittaa tähän "itseivaa", mutta sitten tulin toisiin aatoksiin. Maailmassa todella on uskomattoman paljon tyhmyyttä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: