Voi Ilkkaa

Ilkka Kanervalle on tapahtunut niin nolosti kuin vain voi tapahtua. Hän on joutunut samaan kohuun kahdesti, toisen kerran juuri, kun ensimmäinen oli melkein unohtunut.

Mitenkäs se sanonta menee? Liittyen samaan kiveen kahdesti kompastumiseen. Googlella löytyy: "Ei aasikaan samaan kiveen kahta kertaa kompastu." "On harmillista kompastua kahdesti samaan kiveen." "Kun kompastuu samaan kiveen kahdesti, joutaakin nyrjäyttää nilkkansa."

Serkkuni sanoi, että on hölmöä ajatella noiden tekstiviestien lähettelyn vaikuttavan Kanervan työskentelyyn. Ihan totta, mutta on asialla toisaalta toinenkin puoli: kun äänestää jotakuta, haluaa äänestää paitsi etevää poliitikkoa myös jotenkin "hyvää ihmistä". Jos Kanervan viestittelyt koskien mm. yhdynnän suorittamispaikkaa ovat seksuaalista häirintää, ne eivät tuntuisi sopivan ministerille.

Salaliittoteorioita

Miltä seuraavat kuulostaisivat?

  • Kokoomus lavasti tekstiviestikohun voidakseen vaihtaa ulkoministerin yllätysnimeen juuri ennen NATO-kokousta. (Ehkä jopa Katainen itse pääsisi "natottamaan" Suomea.)
  • Hallitus valmistelee jotain todella tärkeää päätöstä, ja on lavastanut tekstiviestikohun, jotta tämä varmasti närää herättävä asia voidaan hoitaa kaikessa hiljaisuudessa, niin että kansa tuskin edes huomaa.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: