Tontulla on kiire

Mitä antaa lahjaksi… Olen jo löytänyt lahjat veljilleni ja vanhemmilleni, mutta isovanhemmille ja serkulle en ole vielä keksinyt mitään. Kaikki tietysti (paitsi veljet ;)) sanovat, ettei mitään tarvitse antaa, mutta mielelläni veisin jotain pientä ainakin mummille, kun kerran olen taas menossa jouluksi hänen luokseen Varkauteen. (Perttu-fanit voivat ehkä bongata minut Tampereen rautatieasemalla perjantaina kahdentoista jälkeen tahi Varkaudessa kolmen jälkeen. Tähän mennessä kukaan lukuisista Internet-ihailijoistani ei liene tullut nähneeksi minua livenä. ;)) Tämä taitaa olla jo neljäs perättäinen joulu, jonka vietän Varkaudessa. Siellä on joulu aina järjestetty hyvin perinteisesti, ja se onkin tuntunut hyvin tunnelmalliselta.
 
Parille kaverille keksin omasta mielestäni tosi omaperäisen ja hauskan pikku lahjan. En tietenkään kerro niistä tämän tarkemmin tässä julkisessa blogissani, ja sitä paitsi idea on mielestäni muutenkin niin upea, että se pitää patentoida ensin. Hymy
 
Olen viime aikoina valvonut omalla asteikollani todella myöhään, ehkä jonnekin kahteen aamuyöllä. Tähän ovat johtaneet nämä kaksi seikkaa: Ensinnäkään ei tarvitse herätä/mennä mihinkään, ei ainakaan ennen puoltapäivää. Toiseksi työni loppuvat sen verran myöhään, että sitten kun vielä haluan viettää vapaa-aikaa vaikkapa TV:n, tietokoneen, kirjan tms. ääressä, ilta venyy helposti.
 
Ai niin, olenkos tullut kirjoittaneeksi mitään työpaikastani? En kai… Olen muuten maininnut siitä ohimennen 2.10. kirjoittamassani blogimerkinnässä. No, kirjoittelen mahdollisesti lisää aiheesta ensi viikolla, jos ehdin, muistan ja viitsin.
 
Katso myös

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: