Kuulumisia

Opiskeluni on hyvin kevyttä. Sellaista opetusta, johon minun kannattaa osallistua, järjestetään viikossa noin 12–14 tuntia. Vaikka tällainen kevyys onkin mukavaa, tunsin tarvetta työskennellä vähän enemmän. Aloitankin huomenna puhelinhaastattelijan työt. Ne sopivat hyvin opiskelun oheen, koska työaika on arki-iltoina (tai lauantain päivävuorossa) minimissään kolmena päivänä viikossa.
 
Saan tienata niin paljon kuin lystään JA opiskella niin vähän kuin haluan. En nauti minkäänlaista opintotukea säästääkseni tukikuukausia ja tunnun hieman huonosti löytävän sellaisia kursseja, joita voisin hyväksilukea lääkiksessä.
 
Olin juuri vähällä sanoa, että minulla on tosi vähän läksyjäkin jne., mutta nyt kävi kyllä nolosti: tajusin juuri, että huomiseksi pitäisi tehdä tilastotieteen harjoituksia. Ja kello tulee ½ 12 illalla… Voi minua. Olen osoittanut viime aikoina älyttömän huonoa aikataulutuskykyä. En kerta kaikkiaan tule ajatelleeksi näitä asioita.
 
En ole kunnolla tutustunut uusiin ihmisiin yliopistolla. On niin helppoa yksinkertaisesti pitää yhteyttä lukioaikaisiin kavereihin. Minulle se tutustuminen taas on älyttömän vaikeaa. Usein jään pohtimaan, kumpi on vaivalloisempaa: ihmisiin tutustuminen vai tuttavien puute.
 
Uutisista ja politiikasta: Burman tilanne on huolestuttava. Hallitus on mahdollisesti tapattanut jo tuhansia mielenosoittajia. Eri valtiot ja yhteistyöelimet ovat saaneet aikaiseksi pakotteita, mutta tietysti sitä toivoisi, että ne voisivat olla toimissaan nopeampia.
 
Nyt äkkiä tilastotieteen tehtävien kimppuun!
Mainokset

One response to “Kuulumisia

  • Petro

    Levollinen ja rento asenne ovat oleellisia oppimisen suhteen mutta liian kevytmieliseksi ei kannata heittäytyä koska silloin kaikki nimenomaan kerääntyy viimeiseen iltaan. (Kokemusta on).  Silloin ei keräänny pelkästään velvollisuudet viimeiseen iltaan vaan stressi ja hermostuneisuus. Toiset väittävät että olisi myönteistä stressiä joka antaisi draivia, mutta en näe millään tavalla absurdisti stressiä myönteiseksi voimavaraksi. Stressi on luonnollista mutta silti se on aina hermoja koetukselle laittava, putkinäköä edistävä voima joka ei sovi rentoon eikä levolliseen mieleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: