Juhlat on juhlittu

Lauantai oli jännittävä päivä. Ärsyttävästi meille oli sanottu edellisenä päivänä, että lakituspaikalla pitäisi olla jo puoli kymmeneltä. Siellä sitten seisoskelin puoli tuntia turhaan, mutta jännitykseen se ei auttanut.
 
Isoäitini halusi olla paikalla, vaikka lakitukseen ilmeisesti tavallisesti kutsutaan vain perheenjäsenet. Tilaisuus kesti kauemmin kuin olin odottanut, kaksi tuntia.
 
Juhlissani kävi yli 30 vierasta. Uusia onnittelijoita tuli tiheään tahtiin, joten kauaa en ehtinyt kaikkien kanssa jutella. Ylipäänsä juhlat menivät oikein hyvin, enkä edes mokaillut ollenkaan! Sää suosi: oli aurinkoista, ja osa vieraista saattoikin juhlia pihalla.
 
Sain kaksi stipendiä, matematiikan L:stä ja yleisesti ottaen hyvistä ylioppilas- ja päättötodistuksesta.
 
Illalla juhlin railakkaasti kavereiden kanssa.
 
Nyt minulla on lomaa vain tämä viikko, ja ensi viikolla olen jo kesätöissä samassa paikassa kuin viime vuonna. Töitä myös kestää elokuun alkuun asti, eli rankahko kesä on edessä. Nyt on ollut kuumia päiviä, tänäänkin elohopea nousi täällä Tampereella ainakin 27 asteeseen. Työpaikkamme ilmastointi on kuulemma rikki, mutta toivottavasti se saadaan korjattua ensi viikoksi.
 
EDIT: Miten saatoit, Perttu? Et ollenkaan ajatellut, että kaikki Perttu-fanit (ja satunnaiset lukijat) haluaisivat tietenkin tietää ylioppilastodistuksesi arvosanat.
 
Sain L:n niistä kaikkein tärkeimmistä aineista: äidinkielestä, englannista ja pitkästä matematiikasta (!). E tuli siis fysiikasta ja syksyllä biologiasta ja ruotsista.
 
En ikinä olisi kuvitellut saavani laudaturia matematiikasta. Ajattelin kyllä olevani hyvä, mutta en niin hyvä… Kuvittelin, että matematiikan L on jotain yli-inhimillistä.
Mainokset

2 responses to “Juhlat on juhlittu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: