Ensi vuonna uudestaan?

Kiitokset Cloudylle onnentoivotuksista, mutta tehtyjen tehtävien määrästähän se jäi kiikastamaan. Jotenkin pääsykoe lähti hitaasti käyntiin, en vastannut mitään tehtävään 3, ja pari muutakin tehtävää meni ikävän huonosti: esimerkiksi tehtävään 2 b) (Miten vanhenemiseen liittyvät aineenvaihduntamuutokset vaikuttavat ruumiinpainoon? Perustele vastauksesi.) vastasin vain: "Vanhuksille on tyypillistä pitkäaikainen katabolinen tila." Näin jälkikäteen ajatellen olisin vielä viimeisen minuutin aikana voinut kirjoittaa ainakin: "Tämä johtaa laihtumiseen."
 
Kaikkein epämiellyttävimmältä tuntui biologian kysymyksiin vastaamiseen rupeaminen. Taisi olla sellaista "tyhjän paperin kammoa". Tuntui vain jotenkin siltä, että "ei minun missään nimessä ’vielä’ kannata näihin vastata, kun kuitenkin jää joku tärkeä asia välistä pois. Parasta, että teen ensin kaiken muun." Mitä ajattelinkaan?
 
Tein valistumattoman arvion pistemäärästäni. Valistumattoman sikäli, että en viitsinyt jäädä lukemaan mallivastauksia yliopiston aulaan, koska oli niin paljon tungosta. Olisi ehkä pitänyt, mutta olin vain iloinen siitä, että "loma alkoi". No, arvioisin siis, että voisin saada 96 pistettä (max. 163) eli 59 % pisteistä. 62 %, jos otetaan huomioon abiuspisteet (jotka lisätään kai lopulliseen 0–72 tasoitettuun pistemäärään). Näin äkkiseltään laskien 75 %, jos lasketaan myös ylioppilastutkinnon arvosanat. Mutta mikään näistä tuloksista ei aiempina vuosina olisi riittänyt läpipääsyyn Tampereella…
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: