Kuulumisia

Viime aikoina en ole kirjoitellut, mutta olen kylläkin viimeistellyt blogiini laajaa arvostelua Sinuhe egyptiläisestä englanniksi – sitä kirjaa ei kovin lyhyesti voikaan käsitellä!
 
Tänään oli älyttömän lämpimän tuntuista, vaikka lämpömittari näytti "vain" kahtakymmentä. No, kun siihenkään ei ole tottunut… Lähdin kotoa farkkutakissa ja sain kantaa sitä sitten kainalossa koko päivän. Kävin lukiolla syömässä, ja ehdin nipin napin. Sitten palautin DIA-yhteishaun hakulomakkeen TTY:lle. TTY on varasuunnitelma, ja lääketieteellisen pääsykokeeseen lukeminen on täydessä vauhdissa. Tänään valmennuskurssi tuntui kylläkin sujuvan kitkaisesti, varsinkin fysiikka. Käsitellään uusia ja uusia suureita ja kaavoja, ja niissä menee sekaisin.
 
Keskiviikkona lukiolla järjestetään tilaisuus, jossa kerrotaan ylioppilasjuhlien järjestämisestä. Vasta NYT tuli mieleen, että minullahan on silloinkin valmennuskurssia! Pitää kysyä, menisikö isä vaikkapa yksin. Meillä onkin jo suunniteltu juhlia, kirjoitettu vieraslista ja niin edelleen. Minun on hankittava puku, ylioppilaslakki ja äidinlyyra.
 
Uutisista on noteerattu hallituksen ministerijako. Suomi sai kaksi uutta ministeriä. Kokoomus sai yllättävän paljon tärkeitä ministerinsalkkuja, esim. sekä ulko- että sisäministerin. Kataisesta tulee valtiovarainministeri, OMG. Vihreät eivät saaneet enempää salkkuja kuin RKP, mutta hieman merkittävämpiä. Ei ympäristöministeriä siitä puolueesta, mutta eduskunnan ulkopuolelle jääneestä Tarja Cronbergistä tulee työministeri, Braxista oikeusministeri. Cronbergiä voisi kutsua asiantuntijaministeriksi, mutta muistaakseni hänellä on luonnontieteelliseen kallistuva koulutus (tekniikan alan tutkinto?).
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: