Yllättävän lähellä, nuo ylioppilaskirjoitukset

"Nopeaa ja mukavaa on asiointi", kuuluu R-kioskin mainoslause. Tänään sen lupaus ei kuitenkaan toteutunut, kun jonotin kioskissa ostaakseni kuukausilipun bussikorttiin. Edelläni asioinut rouva osti kai muiden ostostensa muassa gsm-liittymän, ja aikaa kului. Noin viiden minuutin seisoskelun jälkeen päätin jatkaa matkaani, sillä koulun ruokatunti oli jo menossa – olin kuvitellun pystyväni hoitamaan bussikorttiasian hetkessä ohimennen.
 
Lukiolle menin fysiikan tenttiin, jossa tapasin (verraten) pitkästä aikaa Taavin*. Hän oli tekemässä ranskan tenttiä parin muun "ranska-jengiläisen" kanssa, emmekä ehtineet vaihtaa monta sanaa. Puhuimme hieman eduskuntavaaleista, jotka ovatkin nyt yllättäen niin lähellä, että ennakkoäänestys alkoi tänään. Varsinainen vaalipäivä on ensi viikon sunnuntaina, mihin asti taidan odottaa ennen kuin äänestän – en nimittäin ole aivan varma ehdokkaastani.
 
Fysiikan tentti ei ollut mikään tentti: ei kyselty ihmisiltä järjestyksessä, ei palautettu koepapereita eikä käyty laskemassa tehtäviä taululle. N.k. tentti muistutti jonkinlaista oppituntia.
 
Nyt pitäisi pinnistää vielä 1½ viikkoa, sitten ovat ylioppilaskirjoitukset takana. Sitten pitäisi lukea Galenos loppuun (olen nyt sivulla 167) tämän kuun aikana, jotta se on luettuna valmennuskurssin alkaessa. Sitten valmennuskurssia kestää monta viikkoa, sitten tulevat pääsykokeet ja niiden jälkeen olisikin luvassa kuukausi kesätöitä. Rentoutumista siis ei ole luvassa aikoihin.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: