Noteerattua

EU tiesi CIA:n hämäristä vankikuljetuksista Euroopassa
Aamulehti uutisoi eilen, että YK:n tutkimuksen mukaan kaikki EU-maat tiesivät CIA:n vankikuljetuslennoista, jotka lienevät olleet vakava ihmisoikeusrike. (Onko Suomikin tosiaan ollut tietoinen? Raportti ei tosin mainitse nimeltä kaikkia EU-maita.) Jo marraskuussa EU:n oma selvitys kertoi, että 11 EU-maata tiesi CIA:n salaisista vankiloista Euroopassa. Ylipäätänsä tämä jupakka lisännee EU-vastaisuutta antamalla kuvan asioiden pimittämisestä.
 
Puhu suomea tai kuole?
Hufvudstadsbladetin mielipidesivulla oli eilen kirjoitus otsikolla Tala finska eller dö? Kirjoittaja kertoi eräänä aamuna huomanneensa puolisonsa olevan tajuton tai jotain. Hän soitti sitten hätänumeroon, jossa häntä pyydettiin puhumaan suomea. Hän oli kuitenkin niin paniikissa, ettei hän voinut "hitta rätta ord på finska". Hän joutui odottamaan kauan, että langan päähän saatiin ruotsia puhuva hätäkeskuspäivystäjä. Kirjoittaja oli porvoolainen.
 
Miksi maailmassa on vain 70 000 000 000 000 000 000 000 tähteä
Lukion parkkipaikalla tarhaikäinen lapsi sanoi eilen äidilleen: "Tiesitkö, että kun joku ihminen kuolee, niin tähtikin kuolee… Siks maailmassa on niin vähän tähtiä."

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: