Alustavat tulokset

Biologia

Taavi* lähti biologian kokeesta jo yhden aikoihin, mutta sanoi kokeen menneen OK:sti. Mutta jälkikäteen kävikin ilmi, että hän sai erinomaiset tulokset! On mahdollista – jollei todennäköistä – että hän saa laudaturin.

Pidin tavoitteenani eximia cum laude approbaturia, mutta sen saaminen on epävarmaa…

1

2

4

5

6

8A

10

+11

Yht.

5

5

4

4

5

6

6

3

38

Kevään pisterajoissa L:n raja on 44 ja E:n 37 pistettä. Tiukkaa siis tekee… E on mahdollinen, mutta ei varma. Varsinkin jokeritehtävän 11 alustava pistemäärä (3) vaikuttaa epäilyttävältä, sillä tein tehtävän vähän hutaisemalla.

Taavi selitteli älläänsä sanoen, että "ehkä on sattumaa, että kysyttiin juuri niitä asioita, joita osasin".

Ruotsi

Huhun mukaan Taavin pistemäärä ruotsistakin vastaa laudaturia. Ei se voi olla tuuria, vaan taitoa!

Maksimipistemäärä jokaisesta kirjoitelmasta on 11×3=33, minä sain kaikista saman pistemäärän, 9×3. Se oli vähän yllättävää, sillä eivät ne todellakaan tuntuneet menevän tasa-arvoisen hyvin!

Kuuntelu:

Kirjallinen:

Monivalinnat

Avoimet

x2

x3

x1

Kirjoitelma

Kirjoitelma

Kirjoitelma

Kaikki yht.

25/30

8/10

44

27

25

27

27

27

251

L:n raja oli keväällä 266 ja E:n 239 pistettä. Näyttäisi siltä, että olen turvallisesti E:n rajoissa. Mission accomplished.

Mainokset

5 responses to “Alustavat tulokset

 • Tuukka

  Huhu on huhu. Kyllä se eksimiaan meni, laskin nimittäin väärin ekalla kerralla. Toivottavasti tää toinen laskukerta nyt sitten meni oikein.

 • Sanna

  onneksi olkoon :)! aika hassua kun muistelin omia pisteitäni niin taidat saada aikalailla samat pisteet kuin mä noista molemmista aineista 😀 tosta ruotsista en kyllä ole varma kun pää on tyhjä. Toivottavasti teillä ei käy niin kuin meillä että esim. tosta bilsasta laski muutamilla pisteet aika hyvin, kun sensorit olikin päätyneet korjauksessa jotenkin toisin kuin mitä oli annettu alustavissa ohjeissa, luultavasti piste-erojen tasoittamiseksi. Kyllä siinä ainakin yhellä, jolla oli pisteet yli 40 laski lopulta niin että just jäi E:n rajan taakse ja sai M:n. Itselläkin laski, muttei onneksi niin paljon.

 • A

  Mä pidän peukkuja, että tuo biologia pysyis siellä E:n yläpuolella! Yleensä nuo pisteet pitää aika hyvin paikkansa, mutta koskaanhan ei voi olla varma. Ite en enää muista ollenkaan omia pisteitäni, tuntuu että kirjottamisesta on niiiiin kauan. No, viitisen vuotta, mutta muisti on lyhyt…

 • Tuukka

  Niin itselläni on pistemäärä biologiassa 45, että ollaan vähän samassa tilanteessa, jos pisterajat nousevat. Tai sitten tehdäänkin jekku, ja vain ällän raja nousee. Ruotsista sain 262, mikäli kiinnostaa. : ) Ii-Ii kirjoitti nelisen pistettä laudaturin rajan yli ruotsissa, taisi olla paras pistemäärä syksyn kirjoittajista.
   
  On tämäkin, kauheaa vertailua tulee tälläisestä. Se johtaa stressiin. Onneksi keväällä itselläni ei ole enää näitä "yleisempiä" aineita, niin ei ainakaan tule houkutusta vertailla pisteitään kenenkään kanssa 😀

 • Tuukka

  Ei tullut sitten nimeä kumpaankaan. No molemmat nimettömät on minulta 🙂
   
  – Tuukka
   

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: