Ruokaa suoraan luonnosta

Tänään saatiin suoria todisteita kouluruuan tasosta. Ruokalistalla oli keitettyjen perunoiden kanssa possupataa. Useat opiskelijat löysivät kastikkeesta muurahaisia.
Sanoisin, että onneksi sain tietää asiasta vasta syötyäni. Enpähän joutunut näkemään nälkää nirsouden takia. Itse en huomannut ruuassa mitään vikaa.
 

Linkkivinkki

Aiheeseen liittymätön linkkivinkki: Helsingin Sanomien sivuilla pääsee selailemaan koulutusliitettä, jossa saattaa olla kiinnostaviakin juttuja.


5 responses to “Ruokaa suoraan luonnosta

 • Sanna

  Mistä ihmeestä niitä muurahaisia oli ilmestynyt siihen possupataa:D???

 • Perttu

  Tänään ruokalassa oli lappu, joka selitti asiaa. Koululla, mistä meille tuodaan ruuat, oli ollut kesällä muurahaisongelma, joten ötököitä tuli ruokaan siirapin mukana. Asia "on hoidossa". 🙂

 • Tuukka

  Heh, tänäänhän bongasimme ruokatiskiltä keittiöväen pahoittelu-kirjelmän. Siinä mainittiin, että kiinteistö löydetyt muurahaiset ovat kastikkeeseen päässeet kastikkeeseen laitetussa hunajassa. Se jäi epäselväksi, että olivatko muurahaiset ihan koulumme luomu-ravintolisäys vai mistä asti lienivät matkustaneen. Raajat ja tuntosarvet kuitenkin oli kaikilla tallella, joten tuskin kauheen pitkää matkaa olivat taittaneet. Itseltäni meinasi ruokahalu vähän kadota, kun edessä ja vieressä istuvat poimivat lautaseltaan kuolleita muurahaisia.
   
  Tuukka
  http://rocle.livejournal.com/

 • Sanna

  Onkohan Suomen kouluruokia alettu muuttaa jotenkin proteiinipitoisempaan suuntaan, kun juuri tänään oli uutisissa että jostain paikkakunnalta löytyi matojen paloja salaatista =) koska ilmaantuu legendaarisia rotan jalkoja tms…:D

 • Tuukka

  Heh, joo, piti itsekin tulla Pertulla sanomaan noista madoista, kun osui kaupassa käydessä iltalehtisanomaläpysköiden lööppi madoista salaatissa 😀 Näköjään noteerattu jo ennen minua tämä.
   
  Tuukka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: