Mitä tuleman pitää

Edelleen on aika arkista ollut, mutta ”’mitä tuleman pitää”’? Vietin [[juhannus]]ta mökillä. Sää oli kerrankin hyvä.
 
Olen hieman ajellut viime aikoina. Olen tällä viikolla ajanut päivittäin töihin, ja ensi viikolla ajankin kyseisen matkan yksin isäni jäädessä kesälomalle. Olen töissä ainakin [[14. heinäkuuta|14.7.]] asti, mutta silloin saatan lopettaa kesätyöt ja mennä [[Varkaus (kaupunki)|Varkauteen]].
 
Olen viime aikoina viettänyt aikaa luoden sisältöä [[Wikipedia]]an [http://fi.wikipedia.org], tosin en ole samanlainen artikkelitehtailija kuin jotkut joiden "ansioluettelo" on hyvin vaikuttava.
 
Kyseiseen harrastukseen en enää ehdi paneutua niin paljon, sillä aloitin tällä viikolla [[ylioppilastutkinto|ylioppilaskirjoituksiin]] lukemisen. Aloitin pehmeästi suunnittelemalla tämän viikon lukuohjelmani. Teen niin, että käyn sekä [[ruotsin kieli|ruotsissa]] että [[biologia]]ssa yhden kurssin joka viikko. Valitettavasti lukusuunnitelmani ei ole ihan toteuttamiskelpoinen; eilen luin töistä tultuani ja syötyäni koko illan noin puoli seitsemästä kymmeneen tai puoli yhteentoista, enkä silti saanut kaikkea aikomaani tehtyä. Toivottavasti opiskelu nopeutuu, kun totun siihen.
 
Näyttää siltä, että L:n bilsasta saadakseen saisi olla korkeintaan suurin piirtein 4 pistettä pois maksimipistemäärästä. (Jokeritehtävät voivat toki auttaa.) Sovitaan, että tavoitteenani on E. Eli ainakin n. 37 pistettä pitää haalia.
 
==Katso myös==
 
[[Luokka:Elämäni]]
Mainokset

3 responses to “Mitä tuleman pitää

 • Sanna

  Mun mielipide on että jokeritehtäviä kannattaa tehä kun niistä voi saada aika helpommin 6 pistettä kuin muista(ainakin ite sain :D), ja luulen että sulla riittää rahkeet kyllä tosi hyvin lisäpisteisiinkin. Ja tietysti pisterajat on aina mitä on 😉 että ihan kokeesta kiinni. Tossa kevään kokeessa tais olla vähän liian helpot jokerit niin moni oli tehnyt ne ja rajat nousi. Joskin eivät nousseet niin paljon kuin meidänkin ope epäili 🙂 mutta kuulemma monet on sanoneet että tulevaisuudessa koe voi mennä siihen että L:ää ei saa jos ei ole jompaa kumpaa/molempia jokereita tehnyt. Pelottava ajatus sinänsä.Tässä sivujuttuna on muuten pakko todeta että sain eilen kirjeen jossa mut hyväksyttiin Joensuuhun lukemaan bilsaa 😀 oli ihan pakko kertoa x)

 • Perttu

  Eli on siis peräti toivoa, että syksyn pisterajat ovat alempana. Sepä oli kiva uutinen!
   
  Kuten myös opiskelupaikkasi varmistuminen! Hienoa! Joko olet päättänyt tarkemmin, mikä sinusta "tulee isona"?

 • Sanna

  No en ole oikein varma miksi isona todella haluan 🙂 opettajakoulutus on yks sellainen hyvä vaihtoehto, mutta pitää katto yliopistossa mikä suunta sopii parhaiten. Kun mua kiinnostais toisaalta jokin tutkija/muu bilsaan(kiinnostaa erityisesti geenit, solut ym. ihmiseen liittyvät :D) liittyvä työ, mutta hyvä kysymys kuuluu että onko töitä sitten luvassa 🙂 onneksi ei tartte vasta kuin ekan vuoden jälkeen päättää mitä haluaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: