Ajokokeesta läpi!

Taas on yksi huolenaihe vähemmän, kun pääsin läpi ajokokeesta. En erityisen hyvällä arvioinnilla, mutta kuitenkin. Olen erittäin tyytyväinen, sillä lisäajotunteja ja uutta koetta olisi ollut vaikea saada mahtumaan aikatauluuni.
 
Mitäs muuta? Tänään saimme kokeet takaisin, ja koska kaikkia kiinnostaa niin paljon, julkaisen tulokset! Huonot numerot olivat odotettavissa, koska motivaatio lukemiseen oli hukassa.
 • Maantieto 2: 7+
 • Matematiikka 7: 6 (Oho!)
 • Matematiikka 10: 9½ (Oho!)
 • Psykologia 3: 8½
 • Ruotsi 5: 9- (Kielimatka auttoi…)
 • Saksa 6: 7½ (Sain kuullunymmärtämisestä 2/10 oikein! Onneksi päätin jättää kirjoittamatta yo-tutkinnossa.)

No, ensi lukuvuonna paremmalla motivaatiolla. Itse asiassa minun pitää käyttää kesälläkin aikaa opiskeluun, sillä biologian ja ruotsin ylioppilaskoe on aikataulussa syksyllä. Taidankin ostaa Biologia Kertaus -kirjan (WSOY) Myrskyneidon taannoisen vinkin mukaisesti.

Mitäs muuta? Huomenna saan viimein käsiini lukiomme vuosikirjan, jota itsekin olen ollut tekemässä (tosin vain vaivaisten kolmen sivun verran). Minua hieman harmitti, sillä olisin ollut todella kiinnostunut kirjan taitosta, mutta satuin olemaan poissa juuri silloin kun taittajat valittiin. No, sainpahan kurssisuorituksen helpolla.

Mainokset

5 responses to “Ajokokeesta läpi!

 • Sanna

  Onneksi olkoon ajokortista 🙂 ja kannattaa muuten varmistaa että se bilsan kertauskirja on ihan uusin painos niin on ajan tasalla, kun itellä on hieman vanhempi ja esim. geeni-kirjan kertausosuus oli ihan sekava, kun sen oli uudesta kirjasta lukenut 😀 ja ainakin vanhemmassa kirjassa oli jossain kohtia jonne kannatti täydentää lisää kirjasta.Mutta nyt saan jättää bilsan hetkeksi pois kun pääsykoe on ohi. Ei kyllä varmaan sisään mennä ainakaan ekalla kerralla x)

 • Perttu

  Kiitti! Pidän sulle peukkuja…

 • Seiuchi

  Onnittelut ajokortista! Minä en päässy ekalla läpi (en sitä oottanukkaa), yhessä vaiheessa oli liian iso vaihe päällä ja menin vähän minne sattuu XD. Mutta kävipä minulle paremmin ku yhelle pojalle joka sai ajokortin samaisena päivänä ku minä epäonnistuin: se tyyppi ajo heti seuraavana päivänä pikkukolsansa johonki valotolppaan täysillä, auto täynnä porukkaa. Valotolppa poikki, auto rusinaksi sakkoja tuli, ajokortti tietenki pois, mutta kukaa ei loukkaantunu (ihime)… että kaikille sitä ajokortti myönnetäänki! XD

 • Perttu

  Kiitti sullekin onnitteluista! Mun iskä pääsi kuulemma läpi kolmannella kerralla. Nykyään se on kuitenkin ihan hyvä kuski.

 • Seiuchi

  Kuulemani mukaan eräs ihminen kävi ajokokeen 15 kertaa ennen onnistumista. =D. No välivaihe kouluttaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: