Hiljainen vapaapäivä

Tänään olen viettänyt helatorstaita "hartaasti" (=tekemättä juuri mitään). Nukuinkin tosi myöhään, peräti kymmeneen asti! Voitko uskoa! Sitten kävin kyllä rentouttavalla pikku pyörälenkillä. Pyörälenkistä lähtien on ollut roskan tunnetta silmässä, olisiko jotain allergiaa.
 
Olen opetellut tekemään origami-kurjen, joten nyt voinkin siirtyä johonkin vaikeampaan malliin. Huomaa uusi kuvakkeeni profiilissani.
 
Minun pitäisi kyllä tehdäkin tänään jotain, sillä huomenna on MA7-kurssin koe. Mielestäni varsin haastava kurssi. Tiedän jo, että kovin hyvää numeroa on turha odottaa. Mutta pakko silti tunnollisesti yrittää.
 
Kuulin radiosta, että 7 päivää on julkaissut herra Lordin maskittomia kuvia. Ja nyt eräät fanit ovat tosi vihaisia… Mielestäni olikin kyllä naurettavaa luottaa median hyväntahtoisuuteen bändin imagon suojelussa. Median, varsinkin keltaisen lehdistön, tehtävänäkin on kaivella juuri tuollaiset asiat esiin. Se oli ajan kysymys. Turha siitä on suuttua. Ärsyttävää, kun kaikki ovat olevinaan Lordin ystäviä.
 
Mitäs muuta…? Ei varmaan mitään. Olen muutenkin tylsä ihminen ja tänään vietän "tylsää" kotipäivää. Mutta hei, menen juoksulenkille vähän illemmalla. Ties vaikka rikkoisin nopeusennätykseni!
Mainokset

One response to “Hiljainen vapaapäivä

  • Seiuchi

    Hieno origamikurki. Tosin minä tein niitä jo kauan sitte (whahhahah..), niin kauan sitten etten enää osaa.
     
    Minusta Lordi näyttää iha samalta ilman maskia ja maskin kanssa… aika söötti. (Mutta oikeastikki – jokin perusolemus on aivan sama, vaikka finnien määrä vaihteleeki). Ei se musiikin laatu mihinkään muutu tästä, tosifanit on faneja 4ever XP. Kuvien julkasu oli vaan ajan kysymys Euroviisujen myötä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: