Verenpaine 128/75

Eli eipä ole ihan hirveää paniikkia (vielä) päällä. "Vanhalla Pertulla" olisi tässä vaiheessa. No, en varmaan saa unta siinä vaiheessa kun pitäisi. Huomenna nukahdan sitten aseman ohi… (oikeastaan Turku on pääteasema. Mutta juna saapuu sinne 13.55 ja kokoontuminen on kello 14, joten on ihan helppoa myöhästyä — varsinkin jos juna myöhästyy.) Onneksi vielä ei tarvitse ajatellakaan nukkumista.

Kaikki opettajat eivät olleet tyytyväisiä, kun vasta tänään pyysin heiltä tehtäviä korvatakseni viikon poissaoloni. Eräs opettajista otti adian kuitenkin luonteeseensa nähden erittäin rauhallisesti/positiivisesti. Sanoin Jokellekin*, ettei opettaja suuttunut, mutta hänpä sanoi: "Ei tietenkään, kun pääsi sinusta eroon." Niinpä, ja vieläpä pian!

Erästä opettajaa minun piti metsästää opettajainhuoneesta. Painoin huoneen ovikelloa, ja eräs opettaja tuli käytävälle. Hän asetteli kysymyksen niin, että "Ketä haluat?" Vastasin siihen tyyliin "[opettajan nimeä]", ja sitten olikin naurussa pidättelemistä. OK, miksihän kerroin tämänkin tässä, onko se muka niin hassua…

Ehkä siksi, ettei minulle mitään kiinnostavampaakaan ole tapahtunut.

Sen sijaan mediassa on ollut kaikkea kiinnostavaa viime aikoina. Aamulehden su|asiat-liitteessä on aina tosi kiinnostavia juttuja. Esimerkiksi joku mielipiteensä lehteen kirjoittanut kertoi, että ryhdyttyään syömään "muka epäterveellisesti" (eläinrasvoja) hänen verensä kolesteroliarvot laskivat korkeilta normaaleille tasoille. Jotkut ovat sitä mieltä, että rasva ei ole lainkaan epäterveellistä ja että viralliset ravintosuositukset oikeastaan lihottavat.

Ilta-Sanomat kertoi eilen nettisivuillaan, että Bosniassa tehdään arkeologisia kaivauksia mäellä, jonka uskotaan kätkevän sisäänsä pyramidin. Siis pyramidi Euroopassa! Ihmeellistä, kuinka muinaiset kansat ovat ympäri maailman rakentaneet suuria pyramideja. Olen ajatellut, ettei Egyptin ja Väli-Amerikan välillä nyt ainakaan ole voinut mitään kulttuurivaihtoa olla ja että kun Amerikan ja Egyptin pyramidit ovatkin vähän erilaisia, niin on vain sattumaa, että molemmissa paikoissa on pyramideja. Mutta että Bosniassakin… Mitä tässä oikein on takana?

Luin jo aikoja sitten eräältä sivustolta (jossa ennustetaan että jotain suurta kuten maailmankaikkeuden siirtyminen uuteen aikakauteen tapahtuu vuonna 2012), että Bosniassa voisi olla pyramidi. Silloin en kuitenkaan ottanut juttua tosissani. Mutta nyt kun se on ollut luotettavissa uutislähteissäkin… (Kyseisen sivuston osoite on http://survive2012.com/. Siellä kerrotaan mm. mayojen kalenterin loppumisesta joulukuuhun 2012. Ja siellä on vaikka mitä huuhaa-juttuja kaikesta ihmeellisestä…)

Katso myös:
> http://www.bosnianpyramids.org

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: