Harvinaisen harminainen päivä

Olen aika väsynyt, koska englantiin tehtävän aineen vuoksi valvoin eilen. Heräsin kuudelta enkä saanut enää unta. Nukuin kuitenkin ihan hyvin useimpiin kavereihin verrattuna, jotka eivät malta nukkua kuin muutaman tunnin yössä.

Tänään tein myös väsyttävän matkan silmälääkäriin keskustaan. Ei siinä vielä mitään, mutta saan käydä siellä huomenna uudestaan! Lääkäri ihmetteli, kun silmäni "eivät tarkenna kunnolla" tai jotain.

Hain tänään henkilötodistuksen. Sitten ajattelin mennä pankkiin hakemaan verkkopankkitunnuksia, mutta pankki oli suljettu! Jouduin kävelemään kotiin sieltä asti.

Ja huomasin juuri, että silmälääkärin vast.ott. apulainen on kirjoittanut syntymäaikani väärin! Mrr! Muutenkin on jo "vähän melankolinen tunnelma".

Huomenna on sitten saksan sanakoe. Jos viitsisin lukea nyt, voisin mennä ajoissa nukkumaan ja olla pirteä huomenna.

Kokeesta puheenollen, onnea vaan äidinkielen kirjoittaneille! Ja tsemppiä reaaliin!

Mainokset

2 responses to “Harvinaisen harminainen päivä

 • Sanna

  Tack tack vaan 🙂 Saapa nähä mitä reaalissa on vastassa. Paniikkinappula oli hieman tänään päällä äikän jälkeen. Epäilin jopa että olin kirjoittanut jokaisen sanan väärin 😀 tai mikä pahinta aiheen vierestä. Ehkä tässä ei ole kauheinta itse kokeet vaan se jälkitunnelma kun spekuloi miten meni jne. Mutta parasta päivässä on eväät 🙂
  Mutta toivottelen piristymistä sinne suuntaan ja nukkuminen on muuten aina hyvä lääke kaikkeen 😉 vaikka itsellä ne parhaimman arvosanan koulutehtävät oli useimmiten kyllä tehty siinä keskiyöllä pienellä paniikilla 😀 luovuus kukkii…

 • Perttu

  Voin kuvitella, miltä tuntuu yo-kokeiden jälkeen :). Oma isoäitini kertoi, että jonkun kokeen jälkeen uskoi vakaasti saavansa I:n, mutta tulikin L!
   
  Olen jo nyt paljon rauhallisempi, kun sain "palautua" 10-tuntisesta hortoilemisestani (kouluun klo 8, kaupungilta kotiin siinä ennen kuutta). Ja jollei mitään katastrofaalista tapahdu, pääsen nukkumaan tunnin sisällä ja olen erityisen virkeä huomenna! Mitähän siitäkin seuraa, ihmiset aina vitsailevat että olen ylipirteä… 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: