Latte on latteen makuista

Tänään pidettiin kello yhdestätoista eteenpäin liikuntapäivää. Ensin oli ykköset vastaan kakkoset -tossupallo-ottelu, sitten joko hiihdettiin, luisteltiin tai käveltiin. Olin kävelijöiden joukossa.

Vaikuttaisi siltä, että iän myötä käyn yhä itsekkäämmäksi. Viime torstaina en viitsinyt mennä tekemään penkkareista juttua lukion vuosikirjaan ja paikallislehteen, tänään en viitsinyt kävellä. Tai no, kyllähän sitä tuli käveltyä, menin parin kaverin kanssa kirjastoon ja kahvilaan.

Hassuinta oli, kuinka ala-asteikäiseksi tunsin itseni, kun yritimme lymyillä opettajaa, joka kiersi erästä pikku lammikkoa kävelijöiden kanssa.

En ole koskaan juonut oikeaoppista lattea, vaikka aina olen halunnutkin. Tänään siihen tarjoutui tilaisuus. Latte tehdään tietääkseni jostain vahvasta kahvista ja vaahdotetusta runsaasta maidosta. Pakko sanoa, että aika pahaa se oli. Ei se tietenkään kahvilan tytön vika ollut, samaa… latteaa juomaa se olisi kai ollut New Yorkissakin. Latte on sikäli ylihinnoiteltua, että itseäni miellyttäisi enemmän tavallinen kahvi (joka sekin on nykyään tavattoman kallista… kyllä ennen vanhaan oli kaikki paremmin, sen voin kertoa valtavalla elämänkokemuksellani ).

Mitäs muuta… Tänään oli taas autokoulussa teoriaa. Pidän sieltä taukoa ensi viikon ja matkustan Varkauteen. Alan opetella käytännön ajamista vasta loman jälkeen. Tänään sain jo teoriamateriaalit.

Minun pitäisi panna tuulemaan ja hankkia lopulta terveystodistus ja henkilötodistus. Oikeastaan olenkin jo lähettänyt sähköpostia terveydenhoitajalle, mutta vastausta ei kuulu. Yritän löytää hänet käsiini torstaina, jos ei mitään tapahdu. Ja tällä viikolla menen hommaamaan henkkariakin. Olisiko jollakulla omaa kokemusta, mitä (valokuvien lisäksi) minulla pitäisi olla mukana, kun haen ekaa henkkaria? Olisin iloinen lisätiedosta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: