Oisko lasit kivat?

Viime lukuvuoden terveystarkastuksessa näin kaikki merkit alimmaista riviä myöten. Mutta olisinko hieman arvannut tai vähäsen käyttänyt otsan lihaksia apuna? Olisin kai.

Tänä lukuvuonna näköni tuntuu huonontuneen (no oli sen kanssa ongelmia jo viime vuonna). Tuntuu siltä, että opettajat kirjoittavat taululle ärsyttävän pienellä käsialalla tai heidän piirtoheitinkalvonsa ovat ihan pientä piiperrystä. Ja kun olen kokeillut Taavin* tai Laurin* laseja, kaikki on näkynyt niin terävänä. Vasta sen jälkeen taas olen huomannut, että oma pitkänmatkannäköni on ikävän sumuista ja epätarkkaa.

Tähän asti olen ajatellut, että viimeiseen asti yritän pärjätä ilman laseja. Nyt kuitenkin olisi korkea aika muuttaa mieltään asian suhteen. Olin tänään klo 10–12 ensimmäisillä autokoulun teoriatunneilla, eikä siis käytännön ajamiseen ole enää kauaa aikaa… Pyydän kai näkötestiä terveydenhoitajalta samalla, kun kysyn terveystodistuksesta ajokorttia varten.

Nörtti-look voisi sopiakin minulle (ei millään pahalla nykyisiä rillipäitä kohtaan)… Olisinko sofistikoituneen näköinen? Vai vain tyhmän? No, tyhmemmältä kai näytän, kun kurtistan otsaa ja venytän ohimoita yrittäessäni tihrustaa taululle… Ja, en mitenkään retostellakseni, julkaisen tässä kolmosjakson numeroista ne, jotka tiedän:

  • EA5 10
  • FY5 10
  • UE3 9
  • PS1 9
  • TT2 10
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: