Vuosi Kroonista älyä!

Blogini täyttää tänään yhden vuoden! Laskujeni mukaan tämä on 146. blogimerkintäni. Keskimäärin kirjoitan siis 0,4 merkintää päivässä, mikä on loppujen lopuksi aika paljon. (Oikeastaan luku on ihan vähän alle 0,4, koska tänäänhän olen pitänyt blogia jo 366 päivää.)

Kroonisen älyn taso on ollut vaihtelevaa. Ensimmäisten merkintöjeni lisäksi myös moni muu on ollut pateettinen: tylsä, mitäänsanomaton tai tyhmästi kirjoitettu. Kyseessä on kuitenkin vain akuutti tyhmyys, sillä tämä blogihan on krooninen äly!

Alkuaikoina olin melkein blogiriippuvainen! Ajattelin koko ajan, mitä kirjoittaisin blogiini, ja tuloksena oli tylsää asiaa siitä, mitä kaikkia kokeita minulla oli, ja mitä numeroita sain niistä. Nykyäänkin saan usein ihan arkipäivän tilanteissa inspiraatioita siitä, mitä kirjoittaisin, ja yleensä idikset ovat kenties nykyään kiinnostavampia.

Vuoden päästä voin taas laskea, montako blogimerkintää minulle on keskimäärin päivässä kertynyt. Jospa tekisin vaikka parannusta sekä määrässä että laadussa!

Mainokset

4 responses to “Vuosi Kroonista älyä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: