18 vuotta!

Olen syntynyt 31.1.1988 kello 16.35. Olin 3,9-kiloinen ja 51-senttinen. Ja nyt siitä on jo 18 vuotta…

Tänään on siis elämäni toisiksi tärkein syntymäpäivä, joka jää toiseksi vain vuodelle 1988. En tosin juhlista merkkipäivääni erityisemmin.

Ikäni mahdollistaa periaatteessa sen, että voin itsenäistyä entistä kovempaan tahtiin. Tosin päätin kuitenkin jättää väliin kirkosta eroamisen, mitä olen suunnitellut tälle päivälle jo vuoden ajan. Ajattelin erota kaikessa hiljaisuudessa käymällä maistraatissa. Sitten kävi kuitenkin ilmi 2 asiaa: Tampereen maistraatti ei ole aivan keskeisellä paikalla (ja näköjään verkon kautta voi erota), ja joudun maksamaan tämän vuoden kirkollisverot vaikka eroaisinkin tänään, koska verotus menee kalenterivuosittain (todella tyhmä systeemi muuten, koska olisin eronnut sillä päivämäärällä, jolla minusta tulisi verovelvollinen!).

Monet ihmiset peräti muistivat syntymäpäiväni (johtuisikohan siitä, että olen hehkuttanut asiaa jo pari viikkoa?)! Sain jopa eräältä kaverilta (tai sanotaanko toverilta) Lenin-pinssin :). Ja kahvirahat toiselta, mutta automaatti ei ollut käytössä.

EDIT: Ja nyt kysymys kuuluukin… Miksi profiilikortissani näkyy edelleen vanha ikä?!?!

EDIT2: Kappas, ikä pitää näköjään päivittää itse, MSN ei laske sitä syntymäajan mukaan. Eikä ilmeisesti edes tiedä syntymäaikaani.


3 responses to “18 vuotta!

 • Sanna

  piti testata että jokos tämä kommentointi toimii 🙂
  tietääkseni muuten msn laskee siitä syntymäpäivästä iän, kunhan sen on sinne tosiaan ilmoittanut 🙂 ainakin itsellä ikä on vaihtunut ihan automaattisesti.

 • Sanna

  Katos nyt hoksasin miksei kommentointi toiminut aiemmin 🙂 se ei jostain syystä hyväksy läpi jos on valinnut kohdan "käytä profiilitietoja"…kas kummaa…:)

 • A

  HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ!
   
  Aikasemminhan MSN laski itse iän syntymäajasta, mutta nyt kun nää uudistukset tuli niin musta näyttää siltä, että päivitys pitää hoitaa itse tästä lähtien.
   
  Oon muuten itekkin alkanu miettiä kirkosta eroamista, mutta en oo vielä saanu ratkasua aikaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: