Elämäni toiseksi tärkein syntymäpäivä

Hassua ajatella, että kun herään huomenaamuna, olen aikuinen. Melkein epätodellinen olo. Sitten ikäni rajoittaa enää kahta asiaa: saan ostaa väkeviä alkoholijuomia 20-vuotiaana, 2 vuoden päästä (TrakTori* muuten luuli, että ikäraja olisi 21, uskoin häntä, kunnes äsken tarkistin), ja adoptoida 25-vuotiaana. Kumpikaan noista ei ole minulle erityisen tärkeä asia.

En ajatellut kyllä ensi töikseni ostaa mietojakaan alkoholijuomia. Sitähän rajoittaa tietysti se, ettei minulla ole henkkareita. Ilmoittautunen ensi viikolla autokouluun, sittenpähän saanen kortin jo maaliskuussa. Ei sillä että tekisin silläkään mitään, mutta onpahan ainakin se mahdollisuus avoinna, että huristelen sinne missä pippuri kasvaa, jos siltä tuntuu. Ei sillä, että hankkisin auton…

Sitten presidentinvaaleista. Sunnuntaina jännitin kovasti, kun Tarja Halosen ennakkoäänien 53,9 % lähti laskemaan huimaa tahtia. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Vaikka en mikään Tarja-fani olekaan, tuntui siltä, että Sauli teeskenteli enemmän. Lisäksi en oikein usko kokoomuksen talouspolitiikkaan. Tosin molemmat ehdokkaat tietysti esittivät olevansa kaiken hyvän puolella kaikkea pahaa vastaan, joten aika vaikea oli löytää eroja.

Seuraavaksi harjoittelen fysiikkaa ja luen vähän uskonnon kokeeseen. Vaikka huomenna onkin erityinen päivä, on myös tavallinen päivä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: