Kroonisen älykön omituiset puolet

Cloudy haastoi minut omituisuuksien meemiin, joka on käynyt jo seuraamistani blogeista ainakin Medisiinarissa ja Ei se haitassa. Ideana on kertoa viisi omituisuutta itsestään ja haastaa viisi muuta bloggaajaa kertomaan omansa ja kierrättämään meemiä sitten taas viidelle.

Kaikkia tuskin omituisuuteni kiinnostavat, mutta… (Näiden keksimisessä oli muuten kova homma. En meinannut päästä alkuun, vaikka pidän itseäni omituisena.)

1: Lautasellani eri ruokien on aina oltava erillään. Kamalinta on, jos salaatti sekoittuu ruuassa olevaan kastikkeeseen! Otan tämän asian vakavasti.

2: Halusin ala-asteella papiksi, koska pappien puvut "ovat niin hienoja". Halusin joskus myös liukuhihnatyöläiseksi…

3: Joululaulujen lisäksi omistan vain 2 albumia (joita en niitäkään ole juuri kuunnellut): Disco: Musta sydän ja Zen Café: Jättiläinen.

4: Menin sekaisin sanoissa "pasifisti" ja "fasisti". Kun joku eräällä foorumilla sanoi olevansa pasifisti, ajattelin: "Millaista väkeä täällä oikein käy?!"

5: En ole leikannut sormenkynsiäni noin kymmeneen vuoteen. Pureskelen niitä niin usein, että ne pysyvät liiankin lyhyinä. (Tämän vuoden uudenvuodenlupauksenani on lopettaa se.)

Haastan meemiin Kesselin, Höyhentyynyn, "A lonely eel in the cyberspace." -nimisen uuden spacen, Latvuston ja… kuka olisi viides? Ääh, pakko se on myöntää, en mitenkään keksi viidettä! Höh…

En muuten tunne / lue usein noita kaikkia blogeja, mutta kun viisi pitää haastaa, tein sen… Toivottavasti kukaan ei ota nokkiinsa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: