Eikö mihinkään voi luottaa?

Koulumme kahviautomaatti on rempannut viime aikoina.

Tuleekin mieleen tapaus viime lukuvuodelta. Yritin ostaa jotain automaatista, mutta siitä tipahtikin vain lusikka ilman mukia. Kahvi meni hukkaan. Ajattelin olla ystävällinen ja varoittaa muita kirjoittamalla kahviautomaatin kahviaukkoon lapun, jossa luki: "Mukit loppu". Lauri* ja TrakTori* olivat sitä mieltä, että pitäisi jättää varoittamatta ja panna vahinko kiertämään.

No, kirjoitin sitten lapun. Joku tyttö meni ostamaan kahvia, ja yritin sanoa hänelle "Mukit on loppu." Valitettavasti hän ei kuunnellut ja painoi nappia. Sitten hän huomasi lapun ja sanoi jonkun ruman sanan :). Minä, Lauri ja TrakTori jäimme sitten naureskelemaan. Oli huvittavaa, kuinka kahvi valui automaatista siihen lapun päälle. Yritin varoittaa.

Tänään Lauri sitten päätti ostaa kahvia. Hän sai kahvia, muttei mukia! (Minulta jäi eilen mukin sisältö saamatta…) Paikalle tuli joku toinen kokeilemaan. Hän sai mukin, muttei kahvia. Seuraavalla yrittäjällä oli oma muki mukanaan, mutta hän sai muistaakseni mukin ilman kahvia. Sitten lopulta joku sai sekä mukin että kahvia.

Automaatilla on ollut viime päivinä tapana antaa vajaita, puolikkaita mukillisia.

Tänään viimeisen tunnin jälkeen, kun lähdin kotiin, joku oli teipannut (tyttömäisellä käsialalla) automaattiin viestin, jossa luki jotain sellaista, että "Miksei automaatti toimi? Kiitti vaan!"


3 responses to “Eikö mihinkään voi luottaa?

  • Sanna

    Kaikki automaatit on aina "hieman" epäluotettavia. Omat kokemukset on lähinnä, että jokin automaatti vei aina joskus muutamat eurot eikä suostunut antamaan valitsemaani tuotetta(useimmiten kysessä oli karkkia). Kerran yläasteella harjoittelin jopa kunnon yläastelaisen tyyliin "karate-potkuja" automaatin kanssa, jotta sain edes hieman rahaa takaisin 😀 (oli siinä muuten kavereilla hauskaa) kaikkea sitä kans oppii kun viettää aikaa yläasteella x) nykyään lukiossa ei ole edes automaatteja, mutta oppilaskunnan kioski pelaa hyvin.

  • Perttu

    Niin. Nyt herääkin kysymys, kannattaako ns. "kokeilla onneaan" niiden kanssa. Ikään kuin kyseessä olisi joku peliautomaatti, josta joko tulee jotain tai ei! :-)Eläköön henkilökohtaiselle palvelulle!

  • Tuukka

    Minulta jäi tässä myös kahvi saamatta, lusikan kone toki iski käteen. Hyökkäsin maatille kiireellä ykkösparven läpi kuin rusakko puskasta ja ehdin jo rämplätä annoksen kafeeoleeta tulemaan ennen kuin lähellä seisoneet ehtivät varoituksen sanaa huutaa. Siinäpä sitten informoivat että eipä toimi pirulainen, kun murtuneena lusikka kädessäni tuijottelin kahvisuihkun iloista lentoa viemäriin.Pitäisi siihen kahvikoneen viereen varmaan hommata pöydälle tulostettuna kasa lappuja ja teippirulla, että sen viikottaisesta reistailusta saataisiin varoitus kiertämään. Aika mielenkiintoinen ilmiö tuo vahingon kiertämään paneminen. Kun kone imee rahat toiselle tulee vimma varottaa muita ja joku haluaa välttämättä pistää onnettomuuden seuraavallekin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: