Lukiolla tänään

Oli vähällä käydä kuten olin leikilläni kuvitellut kauhuskenaarioksi: PowerPoint-esitys ei toimisi, kun pitäisin uskonnon esitelmän.

Olimme biologian luokassa, jossa on videotykki. Tietokone ei jostain syystä suostunut lukemaan CD:tä, jolla esitykseni oli. Yritin ottaa tiedoston Gmailista, mikä ei myöskään onnistunut. Olin jo varma, että joutuisin pitämään esitelmän suullisesti, mutta viimeisenä tekonani yritin CD:tä vielä uudestaan, ja sitten se toimikin.

Verrattuna aiempiin tapauksiin en jännittänyt paljon, ja verrattuna aiempiin esitelmiini esitelmä meni oikein hyvin. Se kestikin ehkä jopa yli puoli tuntia, vaikka en kelloa kunnolla katsonutkaan. Saamani palaute siitä oli positiivista.

Palautin sitten opettajalleni 13-sivuisen tutkielman aiheesta. Ilmeisesti opettaja ei olisi halunnut pitkää kirjallista osuutta, vaan sen olisi pitänyt vain kertoa hänelle, mistä asioista kokeessa voisi kysyä (ts. mitä kävin läpi). Pari tuttua oli kuulemma saanut negatiivista palautetta vain 6-sivuisesta kirjallisesta työstä, mutta ei opettaja minulle valittanut.

Minulla on paljon luettavaa. Ensi maanantaina pitäisi palauttaa Ilkka Remeksen Nimessä ja veressä ja englantia varten pitäisi lukea novelli ja kirjoittaa novellianalyysi. Lisäksi olen ollut viime aikoina tosi laiska. Minne se aika oikein katoaa? (No, tähän annettiin kyllä uskottava selitys Aku Ankassa 51/2005.)

Mainokset

2 responses to “Lukiolla tänään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: