Aamulehdessä & kaupungilla

Tänään ruokalassa psykologian tunnin jälkeen vitsailin Taaville* että olisin maanis–depressiivinen, minulla kun on niitä maanisia ja depressiivisiä vaiheita. Eräs henkilö näytti sitten katsahtavan minuun oudosti. Sanoin sitten kovaan ääneen (mahtoi kuulostaa maaniselta) (Taaville suunnattuna): "Se oli vitsi!"

Viimeinkin englanti alkoi. Olisin ollut ypöyksin, kuten viime jakson englannissa, jollei Taavi olisi sattunut tulemaan kurssille. Kurssia vetää Ms. Ihanainen*, persoonallinen opettaja. Heti tunnin aluksi virkaintoinen rehtorimme kuulutti: "Täällä puhuu lukiomme rehtori… (Noin hän aina aloittaa kuulutukset.) Nyt on paloharjoitus. Lähtekää opettajan luvalla lentokentälle" tai jotain.

Jotkut yrittivät hakea takkiaan aulasta, mutta opettajat etsivät; piti päästä äkkiä pois, ettei kukaan vain kuolisi "tulipaloon". "Lentokenttä" osoittautui koulumme vieressä olevaksi pikku kentäksi, jossa tupakoitsijat oleilevat. Aijai, vaarallista sellainen tupakointi lentokentällä, mitä jos lentobensa syttyy tuleen?!

Opettajien oli tarkotus laskea opiskelijat, mutta ainakaan Ms. Ihanainen ei siihen vaivautunut. Muutama opiskelija kommentoi (kuulin ohimennen): "Pitihän se arvata, että toi uusi rehtori järjestää tämmöstä kaikkee [joku negatiivinen ilmaus]."

Iltapäivällä menimme toimittaja- eli vuosikirjakurssin kanssa tutustumaan Aamulehden toimitukseen. Siellä meidät otti vastaan nainen, joka ainakin takaapäin näytti aivan rehtoriltamme, kampauskin samanlainen. Saimme ilmaiset kahvit ja pullat ja päivän Aamulehdet mukaamme, samoin kuin sellaisia oheistuotteita kuin Valo-kynän (Valo on AL:n viihdeliitteen nimi), lehtiön ja jonkin alennuskupongin.

Sitten menin erääseen divariin. Toivoin löytäväni Seppo Jokisen kirjan Sana sanaa vastaan. Ostin sen sijaan Ilkka Remeksen kirjan Ikiyö, joka vaikutti takakannen perusteella kiinnostavalta. Ei ehkä hyvä ostos, koska olisin voinut lainata sen kirjastosta…

Linkkivinkki! Bloggerin Blog Search löytää hakusanoilla blogimerkintöjä myös MSN Spacesista.

Mainokset

One response to “Aamulehdessä & kaupungilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: