Ajankohtaista

Ei voitoa tällä kerralla

Sain viime hetkellä Kauppalehden NettiSijoittaja-kilpailussa osakesalkkuni saldon hieman plussalle: +0,07 % eli 65,97 euroa hajautussalkkuun. Olisin siis voinut voittaa auton. Tämä saattaa tulla yllätyksenä, mutta en ollut tuhannen kilpailijan joukosta se onnekas, joka voitti :(.

Voitto tällä kerralla (kaimani)

Perttu voitti Big Brotherin. Kiitoksia vain onnitteluista Höyhentyynyn Sannalle!

Olen vain kerran tavannut livenä jonkun Perttu-nimisen. On ihan kiva, että on harvinainen nimi. Sukunimeni on vielä harvinaisempi ja oudompi, joten sen kanssa tulee jo ongelmia. Nykyään tosin pystyn lausumaan nimeni niin selvästi, ettei edes tarvitse toistaa! Pastori tosin kastoi pikkuveljeni lausuen sukuminen väärin… (Nyt Jumala ei varmaan tiedä hänen oikeaa nimeään 🙂 Okei, tyhmä vitsi)

Kymppi bilsasta

Nyt minulla on vielä kymppirivi biologian kursseista, kun kolmosen tulos ei ole tullut. Ei ole aavistustakaan, mitä saan siitä. Muiden aineiden numeroita en ole saanut.

Valokuvat

Meille palautettiin koulukuvat. Tällä kerralla niistä tuli ihan siedettävän näköisiä. Taidan tilata ennätysvähän kuvia: ehkä tarra-arkin ja ryhmäkuvan.

Hallitus muuttaa perustuslakia

Hallituksella meni sukset ristiin perustuslakivaliokunnan kanssa, joten se päätti muuttaa perustuslakia. Aika järeä ja rohkea keino! Uusi perustuslaki tulee voimaan 2007, jos eduskunta hyväksyy sen. Mielestäni päätös on oikeastaan positiivinen, koska haluan presidentille valtaa. Miksi meillä olisi presidentti, jos hänellä ei olisi mitään tekemistä?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: