Mutkia blogimatkassa

Aioin viettää hyppytuntini 10–12 koululla. Minulla oli suunnitelmissa mennä ensin opon juttusille vaihtamaan ensi jakson erästä kurssivalintaani. Päätin kuitenkin ensin odottaa lehtiä lukien välitunnin 9.50–10.00, jotta nekin poloiset, joilla ei olisi hyppytuntia, ehtisivät käydä opolla. Kun sitten olin painamaisillani opon ovikelloa, huomasin lapun: "Olen tänään poissa." Eikö lukiossamme koskaan mikään ole normaalisti, eikö kaikki koskaan toimi niinkuin pitäisi, eivätkö kaikki ole missä pitäisi?

Ajattelin, että voisin sitten mennä ATK-luokkaan, mutta siellä vaikutti olevan tunti menossa. Ajattelin, että kirjastoluokassa nyt ainakin voisin lukea ja ehkä kirjoittaa blogianikin. Mutta sielläkin oli jonkun ryhmän kokoontuminen ja ovi kiinni.

Päätin sitten ärsyyntyneenä lähteä kotiin 10.20. Ja kuin kohtalon ivaa, juuri kun olin pukemassa takkia, kirjastossa ollut ryhmä tuli ulos. Sitten sinne olisi voinut mennä, mutta enpä mennyt.

Tee työtä jolla on tarkoitus

Eilen kävimme katsomassa Perikato-elokuvan. Elokuvateatterissa oli "puolustusvoimien mainos", jossa sotamies seisoi asennossa kahdeksan tuntia ja alla luki: "Tee työtä jolla on tarkoitus." Mutta Internet-osoitteeksi ei ollutkaan mainittu www.mil.fi vaan www.kil.fi. Mainos nauratti.Varjomainosten (vai mikähän se oikea termi on?) tarkoituksenahan on ivata/parodioida kohdettaan. Ja hyvin se siinä onnistui. Ahaa, se on "antimainos" ainakin www.kil.fi -osoitteessa.

Perikadosta kenties kirjoitan arvostelun myöhemmin.

Kiire Enkeleiden ja demonien kanssa

Kirja pitäisi palauttaa jo ensi viikon tiistaina. Olen täsmälleen puolessavälissä, eli 4–5 päivän sisällä pitäisi lukea 259 sivua. No, nythän tulee viikonloppu…

Mitä??!! Joko mun nyt pitää palata lukiolle? Olipa turha tuplahypäri.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: