Taas lukioon

Vaikka olinkin vielä hieman kipeä, menin aamulla kouluun. Tiistaina olin kahdeksalta tunnilta poissa, enkä halunnut jäädä enempää jälkeen.

Kävi ilmi, että eilisestä esitelmäporukastamme äidinkielessä ainoastaan yksi jäsen, TrakTori*, oli ollut paikalla. Muut kaksi olivat kuulemma fysiikkakilpailussa. TT oli lähettänyt minulle vihaisen viestinsä jo ennen tunnin alkua, eikä siis tiennyt, ettei esitelmää voitaisi pitää. Kaiken lisäksi väittelyryhmämme oli järjestetty niin, että me kolme poissa ollutta olisimme väitelleet TrakToria ja kahta muuta vastaan; väittelyn toinen osapuoli oli siis kokonaan poissa.

Kysyin sitten TrakTorilta, että kai hän lähetti vihaiset viestit myös muille poissa olleille. "Ei mulla oo niiden numeroo", hän sanoi. Just joo. Todellisuudessa tämän on pakko olla henkilökohtaista.

En tiedä, oliko eilen leikelty rottia, mutta en ainakaan missannut sisäelinten tutkimista, joka tapahtui tänään. Meillä oli kuulemma lihatiskiltä saatuja maksoja, munuaisia, sydämiä ja jopa pala keuhkoa henkitorvineen. Sitten meille vain annettiin veitset ja sakset ja käskettiin tutkimaan. Mutta ei niistä nyt juurikaan uutta tietoa tullut, kun ei tiennyt rakenteesta juuri mitään, ja maksakin kun on vain sellainen möykky. Ja minun pitäisi vielä osata kirjoittaa tapahtuneesta raporttikin…

Olen harvoin (tai en koskaan) lukenut niin paljon kuin viime aikoina. Eilen, kun minulla oli hyvin aikaa, etenin kovasti Enkelit ja demonit -kirjassa. Siltikin minulla on vielä ehkä 75 % lukematta, ja kirja on palautettava ensi viikon tiistaina. Jäljellä on ehkä 300 sivua. Sen jälkeen onkin aloitettava Eläinten vallankumous, sillä kaksi kirjaa on AI4-kurssilla luettava. Juhannustanssit sain sentään jo loppuun! Siitä ehkä arvostelu myöhemmin.

Huomenna kaikki lukiomme kakkoset menevät katsomaan Perikato-elokuvaa. Siis sitä, joka kertoo Hitlerin viimeisistä päivistä. Ihmettelen vain, kuinka meidän kaikkien ehkä noin sadan kakkosen oletetaan mahtuvan (ei tilaus-)bussiin. Mutta puolet koulupäivästä pois!

Englannin tunti ei mennyt flunssan takia niin nappiin. Opettaja on sellainen, että hän käskee kaikkien lukea vuorotellen, ja minun pronounciation ei voinut olla kovin hyvä nenä täynnä räkää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: