Tänään

Eikö mistään saa muovihanskoja?

Olen metsästänyt sellaisia läpinäkyviä, kertakäyttöisiä muovinhanskoja, mutta löytänyt vain monikertakäyttöisiä kumihanskoja. Uskoisin, että muovihanskat olisivat tarkoituksenmukaisemmat. Leikkelemme nimittäin lähiaikoina biologia 3 -kurssilla pakastettuja rottia.

En nimittäin haluaisi välttämättä käyttää uudestaan siivouskäsineitä, joilla on käsitelty rotan sisäelimiä. Kertakäyttökäsineet tulisivat halvemmiksi, mutta toisaalta olisi melko turhaa ostaa 50 käsineet yhtä käyttökertaa varten. Kun ei ole pahemmin tuttuja kurssilla, ei voi jakaakaan.

Biologiaa meille opettava (kiinnostava fakta: suomenruotsalainen) opettaja säilyttää koe-eläinlaboratoriosta saamiaan rottia kuulemma pakastimessaan. Niitä on vain seitsemän, sillä opettaja olettaa, ettemme kuitenkaan kaikki haluaisi koskea niihin.

Metsästin kertakäyttökäsineitä Tiimarista, Vapaa Valinnasta, Valintatalosta ja K-Marketista. Onkohan kyseessä joku salaliitto, jolla yritetään saada ihmiset käyttämään kumihanskoja? Mutta osallistuinpa Valintatalossa Fazerin arvontaan. Ties vaikka voittaisin karkkia! Jokke (nimi muutettu, aiemmin mainittu täällä) neuvoi taittamaan arvontalappua niin, että se tarttuisi paremmin arpojan käteen. Saapa nähdä, toimiko temppu!

Ms. Ihanainen (nimi muutettu) tiputtanut kellon

Englannin tunnilla opettaja kiinnitti huonetta [korjaus: tarkoitin siis "huomiota"] siihen, että seinäkello oli kadonnut. "Who stole it?" hän kysyi. Sitten eräs tyttö selitti, miten toinen englanninopettaja, Ms. Ihanainen, oli paiskannut oven kiinni. Sitten hän selitti juttua vielä niin, että opettaja varmasti ymmärsi.

"Right, at first I thought that Ms. Ihalainen was angry, but, I see, she was just trying to close the door." Tässä kohdassa meinasin revetä. "Voihan pikku Ihanainen-raukkaa, hänhän vain yritti sulkea ovea… (Juttu on hassumpi jos tietää, millainen Ms. Ihanainen on. Hän on sellainen… miten sen nyt sanoisi… epänaisellinen persoona, ja hieman sadistinen ym.) Luultavasti hän on ajanut raivoissaan jonkun myöhässä tulleen käytävälle odottamaan ja paiskannut oven kiinni jollain 10m/s nopeudella…

Ja vieressäni istunut kaveri, joka on huumorimiehiä, sanoi että "Ihanainen luultavasti ostaa uuden kellon omista rahoistaan… Niin varmaan, panee sen oikeasti seuraavan myöhässä tulevan syyksi!"

Enkelit ja demonit

Dan Brownin Da Vinci –koodia edeltänyt kirja, jonka varasin jo kai elokuussa, on nyt saapunut. Paha vain, kun minulla on taakkana tuo Juhannustanssit. Parasta hakea se vasta ensi viikolla (viimeistään 4.11. täytyy hakea) että olen saanut J-tanssit luettua.

Mutta sitten opettaja haluaa, että me luemme vielä toisen, vapaavalintaisen kirjan (jos olen oikein ymmärtänyt). Eli joku "vaikuttava kirja" pitäisi hankkia (esim. Eläinten vallankumous, Vuonna 1984, Miestä ei voi raiskata ym.). Voisinkohan väittää Enkeleitä ja demoneja sellaiseksi kirjaksi..?

Iloinen mieli

Eilen olin hieman masentunut kotiin tullessani. Mutta tänään olinkin sitten paremmalla tuulella. Olisikohan ihanan valkoisella lumella (en puhu Kalifornian lumesta) osuutta asiaan? Se saapui näille leveysasteille täksi aamuksi.

Mainokset

3 responses to “Tänään

  • Sanna

    Te pääsette leikkelemään rottia…vau…Voi vitsi mä kaipaan bilsan laborointi(ainoa kurssi, jota kaipaan. mä sain leikkiä mikroskoopilla ja uuden ystävän :)) toisaalta en olis kyllä täysin varma pystyisinkö rotan operointiin… Meillä oli vaan ihan sydän, munuaiset ja silmä leikkauspöydällä 🙂 (okei voinko mä enää kuulostaa oudommalta: "ihanaa kun saatte leikellä rottia"? eläinaktivistit hyökkää pian päälle :D)p.s: Valkoisella lumella on muuten ihmeellinen vaikutus 😉

  • Perttu

    Lauri (nimi muutettu) just naureskeli tossa, miten ihmeellinen tyyppi oot 😀 Kenties kommentista sai vähän semmoisen kuvan…

  • Sanna

    No kyllä mä taidankin olla aika erikoinen, tunnustan 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: