Star Wreck: In the Pirkinning

Syyslomani alkoi mahtavasti, kun postiluukusta oli tänään kolahtanut harrastelijaelokuvan Star Wreck DVD. Aloin heti katsoa elokuvaa, ja loppuun pääsin tultuani rautatieasemalta lipunhankintareissulta.

Ja tiedättekös mitä, se oli parempi kuin olin odottanut! Se oli monelta kannalta ammattilaismainen; näyttelijätkin suoriutuivat aivan hyvin, vaikka olivatkin amatöörejä. Ja sellaisia erikoistehosteita ei usein näe! Musiikkikin oli aivan huippua, eikä juoni jättänyt kylmäksi. Loppuratkaisu oli varsin kysymyksiä herättävä, "Esirippu laskeutuu aina liian aikaisin". Mutta oikeastaan oli varsin hyvä tehokeino lopettaa elokuva juuri siihen, mihin se lopetettiinkin.

Elokuva oli yllättävä ja todella hauska. Viihdyin sen parissa erityisen hyvin luultavasti, koska pidän scifistä. Ja kaikkein eniten juuri Babylon 5 -sarjasta, jolle siinä myös naurettiin. Tekijät olivat ripotelleet joukkoon hauskoja yksityiskohtia kuten hauskaa nimistöä.

Elokuvassa naurettiin ihan kaikelle, tehtiin pilaa mm. politiikasta ja hahmoja oli hauskasti kärjistetty.

Elokuva oli niin loistava, että suosittelen sitä muillekin! Mahtava alku lomalle!


2 responses to “Star Wreck: In the Pirkinning

  • Tuukka

    Laitoin juuri elokuvan lataukseen filmin kotisivuilta, mutta rupesinkin miettimään, että kannattaisiko elokuva ladata englanninkielisillä tekstityksillä, kun otetaan huomioon, että hauskoilla käännöskukkasilla saadaan aikaan oma huumorin lajinsa. Ainakin elokuvan trailerissa oli muutama hauska yksityiskohta kuten komento "lämmittäkään tuikkupankit!", josta englanninkielisissä tekstityksissä taisi olla joku scifimpi ja vakavasti otettavampi termi. 🙂

  • Perttu

    Itse en katsonut sitä tekstityksellä, mutta mikä ettei. Voin kyllä lainata DVD:nkin jos haluat 🙂 Suomenkielisyys tosiaan on yksi elokuvan peruspilareista, varsinkin jos tuntee Star Trekiä tai Babylon 5:ttä. "Täyskieroutuminen! Nyt!"

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: