Loma!

Koska teitä kaikkia kiinnostaa lomasuunnitelmani, jaan ne kanssanne. Nyt onkin hyvää aikaa, kun on hyppytunti kymmeneen asti.

Lähden huomenna, taksvärkkipäivänä, Varkauteen, kuten yleensäkin lomilla. Aikomuksenani on mm. tehdä terveellistä ruumiillista työtä ja tavata sukulaisia. Tätä lomaa olen odottanut kuin kuuta nousevaa, saanpahan vähän vaihtelua ja pääsen hetkeksi pois arjesta.

Saa vain nähdä, miten opiskelijakortin uusiminen onnistuu. Viime kerralla oli vain myyjättären oman ystävällisyyden ansiota, että henkkarittomuus ei haitannut, mutta ilmeisesti minulla pitäisi olla henkilöllisyystodistus myös tällä kerralla… Voi harmi… Miks kaikki on nii vaikeeta?

Nukuin taas kerran melko vähän viime yönä. Joku unettomuudesta kärsivä (tai Lauri (nimi muutettu) tai TrakTori (nimi muutettu)) kyllä pitäisi yöuniani ruhtinaallisina, mutta kuitenkin. Ajattelin vain kaikkia turhanpäiväisiä asioita (kannabista, taivasta ja helvettiä sekä blogiani ) vielä yli tunnin nukkumaan mentyäni. Ainakin saatan lyhyiden unien ansiosta saada tänään unta ajoissa + paremmin, mikä onkin hyvä, koska junani lähtee jo siinä yhdeksän jälkeen aamulla (että sinne vaan kaikki Perttu-fanit bloggaajaa bongaamaan!).

Mainokset

One response to “Loma!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: