En malta odottaa Star Wreckiä!

Star Wreck: In the Pirkinning -elokuvan tilaus on tehty, saan sen kai viimeistään parin viikon päästä. Harmi vaan kun Hotmail pani tilausvahvistuksen roskapostikansioon, se tuli jo kome päivää sitten, enkä huomannut sitä!

Star Wreck näkyy saavan valtavasti huomiota, jopa kansainvälisesti! Kotimainen scifi-parodia (Star Trekistä ja Babylon 5:stä) on ainutlaatuisen ammattimaisesti tehty ja on herättänyt runsaasti huomiota kansainvälisestikin.

Star Wreckin on saanut ladata elokuvan sivustolta 1.10. lähtien, ja latauksia on tehty yhteensä satojatuhansia. Star Wreckistä tulee yksi katsotuimmista suomalaisista elokuvista.

Mediat niin Suomessa kuin ulkomailla ovat noteeranneet täällä Tampereella tehdyn elokuvan: kotimaassa siitä ovat kertoneet Mikrobitti, Aamulehden Valo-liite, Hesarin Nyt-liite, YLEX, IT-maailma, Soneraplaza, Nöjesguiden, Metro, Suomenmaa, Kaleva, Savon Sanomat, MTV3 (taisi olla eilen), Nelonen, Satakunnan Kansa, Alueuutiset, PS, Etelä-Saimaa, Turun Sanomien Treffi-liite ym. Ulkomailla juttu on levinnyt lähinnä Reutersin ansiosta, mm. Yahoo! Newsiin, Entertainment Weeklyyn ja TechWebiin (SW:n foorumille koottu mediabongauksia, Googlen uutishausta huomaa, kuinka vinhaan tahtiin SW:stä on kirjoiteltu, viime päivinä on tullut kymmeniä juttuja). Ja kyllä sitä julkisuutta on ansaittukin, elokuva on kuulemani mukaan näyttelijäntyöltään kohtalaista ja tehosteiltaan huippua. Rahaa ei siihen ole hirveästi uhrattu, mutta näyttelemässä oli ilmeisesti kolme ammattinäyttelijää, loput amatöörejä.

Kirjoitan arvostelun, kunhan olen nähnyt elokuvan.

Tutustukaapa tekin tähän ilmiöön, jos haluatte tietää, mistä puhutaan!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: