Päivän uutiset

Pohjois-Korea luopuu ydinohjelmastaan

Pohjois-Korean ja ulkovaltojen käymien neuvottelujen tuloksena maa liittyy kansainväliseen ydinsulkusopimukseen. Päivän kuluessa ovat kuitenkin heränneet epäilyt siitä, pitääkö lupaus ja myös siitä, oliko neuvotteluissa sanottu vain kaunista puhetta. Uutinen oli kuitenkin erittäin toivottu, sillä Korean niemimaan tilanne on viime aikoina vain pahentunut: joitain kuukausia sitten Pohjois-Korea väitti sillä olevan jopa ydinase. Maan köyhyydestä taas olemme saaneet lukea jo aikaisemmin.

Ulkovallat normalisoivat kiitokseksi suhteitaan Pohjois-Koreaan. Lisäksi maa saa energia-apua. Ties vaikka tunnelin päässä näkyisi valoa.

Katso myös:
> http://www.yle.fi/uutiset/vasen/id17742.html
> http://www.cnn.com/2005/WORLD/asiapcf/09/19/korea.north.talks/index.html
> http://forums.jolt.co.uk/showthread.php?t=444970 NationStatesin foorumi, jolta ensimmäiseksi luin asiasta. Kansainvälistä keskustelua aiheesta.

Venäläistä buddhalaislamaa ei kuolema ole rupsahduttanut

Venäjänbuddhalaisten 78 vuotta sitten kuollut lama eli hengellinen opettaja, Khambo-lama, on edelleen samassa kunnossa kuin vastakuollut henkilö. Suomen Kuvalehti kertoi, että tutkijat eivät ole havainneet mitään eroa hänen kudoksensa ja elävän henkilön kudoksen välillä. Lama oli ennen kuolemaansa käskenyt ottamaan hänen ruumiinsa sarkofagista noin 30 vuoden kuluttua. Tähän mennessä ruumis on nostettu 3 kertaa, ja todistajien mukaan se ei ole näyttänyt vanhenevan. Ruumista ei kuulemma ollut palsamoitu, vain suolattu ennen hautaamista. Suomen Kuvalehden mukaan ruumis jopa hikoilisi ja liikahtelisi, mutta tätä tietoa en saanut vahvistettua mistään.

Katso myös:
> http://english.pravda.ru/science/19/94/378/15173_immortality.html Pravdan englanninkielinen artikkeli.
> http://www.buddhistchannel.tv/index.php?id=3,345,0,0,1,0


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: