Tylsiä kursseja, pitkiä päiviä

Kurssien osalta tämä vuosi ei ole alkanut niin hirveän hyvin. Minulla on seitsemän kurssia (ulkopuolisille tiedoksi: keskimäärin 7 tuntia päivässä) eli kahdeksaan on mentävä paitsi keskiviikkoisin yhdeksään. Ja minä kun en ole hyvä aikaisessa heräämisessä…

Vaikuttaisi siltä, ettei se tähtitieteen kurssi (FY14) olekaan niin kiinnostava kuin mitä olisin kuvitellut. Tänään esimerkiksi opettaja kertoi, että samoin perustein voidaan perustella useita eri asioita (esim. Allahin / Jumalan / ym. olemassaolo perusteltuna maailmankaikkeuden ihmeellisyyksillä) (mikä vaikutti irrelevantilta) ja laskimme vuoroveteen liittyen Kuun vetovoimaa. Jotenkin pitkäveteistä, ehkä siksi, että tunti oli kello 14–16.

Hölmöön kemian mielijohteeseeni olen pettynyt. Valitsin uuden OPS:n kemia ykkösen (jonka pitäisi vastata vanhaa kakkosta), koska en saanut mistään vanhaa kakkosta päällekkäisyyksien vuoksi. Mutta nyt siellä käydäänkin läpi samoja vanhoja perusteita, ilmeisesti vain pieni osa on minulle uutta asiaa. Harkitsen kurssin keskeyttämistä, minähän olen jo käynyt ykkösen enkä kuitenkaan saa siitä uutta numeroa. Voisin tietysti myös pyytää että saisin "suorittaa kurssin itsenäisesti" eli unohtaa koko kemian kurssin alkuosaa koskien. Mutta periaatteessa kurssin itsenäistä suorittamista varten pitäisi tehdä hakemus jo ennen kurssin alkua. Ehkä vain keskeytän koko kurssin.

Se olisi helpotus, päivistä tulisi huomattavasti kevyempiä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: