Harvinaisen kiva olla kotona

Jee! Olen kotona!

Tulin jälleen kerran sieltä Varkaudesta. Juna oli 10 minuuttia myöhässä, koska se odotti Pieksämäellä toista junaa, joka oli myöhässä.

Varkaus–Pieksämäki-junassa menin vahingossa istumaan eläinvaunuun. Eläimiä siellä ei ollut (jos muutamaa ihmistä ei lasketa eläimiksi), mutta niitä oli takuulla aiemmin matkustanut siinä; minäkin huomasin vasta liian myöhään istuneeni hyvin karvaiselle penkille…

Pahinta siinä junassa, johon Pieksämäellä vaihdoin, on se, että jos joskus nukun asemani Tampereen ohi, joudun TURKUUN!! Pitää olla valppaana… Tänään minulle tuli junassa mystisesti maha kipeäksi. Yritin istua pitkänä viereistä paikkaa hyväksikäyttäen, mutta vatsaa nipisti silti. Kipu paheni bussissa, jolla matkustin kotiin, ja ajattelin jo, selviänkö edes kotiin.

Nyt jälkikäteen en tietenkään osaa kuvitellakaan, miltä silloin tuntui. Tai osaan kuvitella, mutta en kovin todenmukaisesti.

Oma koti kullan kallis.

Kotiin päästyäni ja siellä (täällä) hetken vietettyäni kipu meni ohi. Sitä on joskus ennenkin ollut, kun olen ollut stressaantunut (taidan stressata ihan liikaa ja ihan turhaan, ihan liian usein), eli kai se sitten oli vain jotain matkajännitystä, jonka koti paransi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: