Mitäs minulle tänään kuuluukaan…?

Tulin tänään yhdeltä monista kesänviettopaikoistani, ja olen jälleen huomenna reissussa; Varkauteen sukulaisten luo jo kolmatta kertaa tänä kesänä!
 
Ihmeellisesti tuntuu siltä, että eläisimme jo kesän loppupuolta… No, niin elämmekin, mutta pitäisi kuitenkin muistaa, että koulut alkavat vasta vähän alle kuukauden päästä.
 

Kesäkuvia

Jospa kokoan tähän joitain kameran muistiin tarttuneita kuviani kesän varrelta. En tietenkään voi julkaista kuvia yksittäisistä ihmisistä, koska he eivät ehkä halua kuviaan tänne. En myöskään laita kuvia itsestäni, sori vaan, fanit, sillä muutenhan salainen identiteettini paljastuisi! (Niin, olenhan minä nimenikin julkaissut ja kaikkea, mutta…) (Asialla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että olisin muka epäkuvauksellinen!) Saatan kuitenkin olla joissain epätarkoissa kuvissa tai suurissa väkijoukoissa, joista ei voi sanoa, kuka kukin on… Ovelaa…
 
Ensimmäisessä kuvassa on mummin mökin lähellä Lieksassa sijaitseva Pieni varislampi. Mummin mökkiä ympäröi mukavasti tyypillinen pohjoiskarjalainen luonto. Kuvassa näkyvä laituri on todella vanha, ja tänä kesänä se alkoi toden teolla osoittaa lahouden merkkejä; muutama lauta naksahti rikki sen päällä seisoessani. Lampi on tyyninä päivinä todella lämmin uimapaikka, mutta tuuli sekoittaa syvällä olevan kylmän veden lämpimään.
 
Toisessa kuvassa olen veljieni kanssa Särkänniemen Koskiseikkailussa, vai olenko? Ja kuka heistä mahdan ollakaan? Enpä kerro! Särkänniemi-päivässä oli se hyvä puoli, ettei ihmisiä ollut aivan mahdottomasti päivän aurinkoisuudesta huolimatta. Ihan kivaa oli!
 
Kolmannessa kuvassa on linnunpesä isäni mökillä. Valitettavasti linnut on kuulemma myöhemmin syöty. Olisiko asialla ollut kyy, josta teimme muutaman havainnon viime viikolla? Kyseinen mökki sijaitsee Pirkkalassa Pyhäjärven rannalla.
 

Kommentteja kommentoijille

Höyhentyynyn Sannalle: tervetuloa kotiin! Oma maa mansikka!

Taaville: olenpas hajamielinen, kun unohdin vaat… pyytää kirjojani takaisin. Palaan asiaan ukaasein koulun alkaessa… Katsotaan, jos kirjojen vaihtelu onnistuisi jatkossakin, niin voitaisiin säästää rahaa… Pidetään yhteyttä!
Hyvää kesän loppuosaa kaikille. Älkää miettikö mitään opiskeluun liittyvää tai muutakaan vakavaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: