Nythän se kesä sitten alkoi…

No niin, nyt yo-juhlien jälkeen voin huokaista helpotuksesta: ei enää lukion lähellekään! Hassua, kokeisiin lukeminen on yhä eläväisenä mielessä. Mutta kyllä se laiskottelu varmaan onnistuu siitä huolimatta.
Toivottavasti tämänhetkinen sää ei ole varoitus koko kesän säästä.  Mutta eihän se ole, ennen helteitä vain kerta kaikkiaan täytyy sataa. Hassua, kaikki sanovat viime kesästä, että sää oli ruma ja satoi liikaa – minulla on aivan eri muistikuva asiasta. Kenties olen optimisti. Tosin todennäköisemmin syy on se, että juhannuksena (joka on alitajuisesti koko kesän tiivistelmä) olin Suomen ainoassa paikassa, jossa ei satanut. Olinkin jälkikäteen vahingoniloinen… Se oli itäisimmässä Suomessa.

Yhteenveto lukiovuodesta

Lukion kannalta olen erittäin tyytyväinen menneeseen vuoteen. Arvosanatkin antavat tyytyväisyyteen aihetta, mutta oikeastaan opin nyt viimeisen jakson paniikkilukemisputken jälkeen, että numerot eivät ole tärkeitä.

Lukiovuoden muisto on positiivinen oikeastaan siksi, että huomasin lukion olevan aivan oikea paikka minulle. Ei jälkiviisautta. Tulevaisuudentoiveeni ovat entistä vakaammin tähtäimessä.

Vuosi, etenkin viimeinen jakso, tuntuu myös menneen hyvin nopeasti. Jo oli aikakin kesälomalle! Vaikka muistankin yhä ensimmäisen lukiopäiväni kuin eilisen…

Ps. Opettajien kesälomien alku työllistää taas poliisia
Hyvää kesää!!


One response to “Nythän se kesä sitten alkoi…

  • Sanna

    arvaas vaan kuinka hassulta tuntuu kun ensi vuonna kirjoitukset, ja justhan mä mielestäni vasta tulin lukioon 😀 Niin se aika vaan menee…vuoden kuluttua voi olla jopa lakki päässä 🙂 I hope so…Hyvää kesälomaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: