Varo vaarallista uskomusta

Luin ensin Metacandiumista, että Etelä-Afrikan presidentti Thabo Mbeki väittää, että HIV ei aiheuta AIDSia, ja maan terveysministeri kehotti käyttämään AIDS-suojana valkosipulia ja sitruunaa. Hänen mukaansa HIV–AIDS-aktivistit ovat lääkeyhtiöiden lahjomia valehtelijoita ja AIDS-lääkkeet aiheuttavat kuolemantapauksia. Etelä-Afrikassa on kuusi miljoonaa HIV-positiivista.

Sitten luin, että erään kotimaisen "kristityn sivuston" (Turun yliopiston palvelimella) pitäjä ei myöskään usko HIV:n johtavan AIDSiin. Hän perustaa näkemyksensä HIV & AIDS – VirusMyth AIDS HopePage -sivustoon. Sivuston ylälaidassa onkin banneri: Support president Mbeki

Ihmeellistä, jos kristityllä sivustonpitäjällä olisi joitain intressejä kieltää HIV–AIDS-yhteys. En tiedä sitten, olisiko näin helpompi perustella jotain "raamatullista näkökantaa" johonkin asiaan. Joku tietävämpi voisi kertoa. Mutta presidentti Mbekillä on takuulla intressinsä: hän ei halua, että julkinen mielipide pakottaisi häntä hankkimaan kalliit lääkitykset HIV-positiivisille. Tällä hetkellä kuudesta miljoonasta HIV-jarrulääkkeitä saa 42 000.

"Up to today there is actually no single scientifically really convincing evidence for the existence of HIV. Not even once such a retrovirus has been isolated and purified by the methods of classical virology."
– Dr. Heinz Ludwig Sänger, Emeritus Professor of Molecular Biology and Virology, Max-Planck-Institutes for Biochemy, München.
– VirusMyth-sivusto
(Suom.: Tähän päivään mennessä ei ole lainkaan tieteellisesti todella vakuuttavia todisteita HIV:n olemassaolon puolesta. Yhtään sellaista retrovirusta ei ole eristetty klassisen virologian metodein.)

VirusMyth-sivusto varoittaa meitä lukijoitaan median ja lääkevalmistajien SALALIITOSTA!! Varokaa! Mutta vakavasti: älkää menkö uskomaan tällaiseen puppuun. Ihan sattumaltako niin moni ihminen on suojaamattoman seksin tai huumeruiskun käytön jälkeen saanut AIDSin ja kuollut? Ovatko kaikki lääkäritkin olleet mukana salaliitossa, kun ovat todenneet potilaan HIV-positiiviseksi, jos sellaista virusta ei olekaan?! Ainoa salaliitto on Etelä-Afrikan presidentin itse punoma juoni HIV:n kieltämiseksi. Ties millaisia seurauksia siitäkin on maan kansanterveydelle…

AIDS is also not sexually transmitted; it probably has toxic causes. People die because they are poisoned to death by toxic antiviral drugs.
– Sama sivusto

Älkää menkö uskomaan, kun sivustolla on ties kenen emeritusprofessorin ja kemian Nobel-palkitun kommentit asiasta. Jokainen sivistynyt länsimaalainen tietää, vaikka eteläafrikkalaisille ei kerrota.

> http://www.tohtori.fi/seksi/805.html

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: