Jatkoa edelliseen

Uuden opetussuunnitelman tärähtänein puoli on siinä, etten voi tarkalleen tietää, mitä kursseja sitten pitää valita – esim. jos olen jo käynyt MA9-kurssin, valitsenko sen vahingossa uudestaan jos valitsen ensi vuoden MA6-kurssin. OPO kyllä sanoi, ettei uusi OPS vaikuta meihin mitenkään, ja sanoi, että selitti asian "ihan vaan tiedoksi", mutta vähän kummallistahan tuollainen on. Menen kyllä puhumaan vielä OPOn kanssa asiasta, koska olen tämmöinen nörtti.

Mahtaakohan kirjankustantajat sponsoroida uutta OPSia? En ihmettelisi, sillä uudet asiasisällöt kursseihinhan vaativat uusia kirjoja ja näin ollen vähentävät kirjojen kierrätystä!

Tämänhetkinen OPOmme on minulle jo entuudestaan tuttu. Jostain syystä OPOn kanssa on vähän samalla tavalla kuin rehtorin, nyt OPO on lähtenyt loppuvuodeksi ja meillä on kevään sijainen. Hänen kanssaan olen käynyt juttelemassa oma-aloitteisesti kerran ja kerran kutsusta, ja lisäksi tänään kysäisin yhtä asiaa pikaisesti.

Voihan p******** p******!! Juuri kävi ilmi (Taavi (nimi muutettu) kertoi mesessä) että rehtori on mennyt siirtämään useita tarvitsemiani kursseja eri koodeille. Me saimme alustavan kurssitarjottimen viime viikolla ja sen taakse piti kirjoittaa mahdollisista konflikteista – ilmeisesti (uudehko) rehtori ei ole tajunnut, että jos muutama on valittanut jostain asiasta niin loput ovat tyytyväisiä! Esim KE2 ja BI3 on siirretty päällekkäin, ja kumpiakin järjestetään vain kerran vuodessa!

Tai ehkei sittenkään. Taavi höpötti jotain että se olisi ykkösten sarakkeessa…

Taavi muuten kutsui rehtoriamme Hitleriksi. Toivottavasti kukaan tämän lukija ei tunne Taavin henkilöllisyyttä ja rehtori ei ole tyämän lukija, jotten saata häntä tai itseäni vaikeuksiin ko. kommentin takia  Tuo H.-vertaus tullee siitä, että tänään infotilaisuudessa rehtori väitti vastaan, kun moni oppilas vastusti erästä hänen tekemäänsä erikoisjärjestelyä. Ei siis ottanut huomioon opiskelijoiden toiveita. Hän kyllä esittää kamalan kilttiä, mutta onko hän sitä? Minulla on aina ollut vaikeuksia ihmisten kriittisessä arvostelussa…

Toivottavasti tässä kurssijutussa käy lopulta hyvin… Mieliala tästä veivaamisesta laskee.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: