Hei, mullahan meni hyvin

Kokeiden palautus

Kuten mahdollisesti muistatte, kritisoin viime jakson koepalautuspäivän merkinnässäni erästä historian- ja uskonnonopettajaa, joka antoi 7½ mielestäni hyvästä kokeesta. Ajattelin jopa, olisiko opettajalla jotain minua vastaan! Ja pyysinkin hiljattain Taavia (nimi muutettu) lainaamaan minulle HY2-koettaan, jotta voisin varrata sitä omaani.

Tänään kävi kuitenkin ilmi, että kyseinen opettaja onkin ihan hyvä ja tasa-arvoinen opettaja . Hän nimittäin antoi minulle ryhmän parhaan numeron! No hyvä on, perustan mielipiteeni opportunismiin…

No, pitää muistaa muutenkin, että niillä aineilla on oikeasti väliä, mitkä kirjoitan yo-kokeessa, eli näillä näkymin fysiikka ja biologia.

Mainokset

3 responses to “Hei, mullahan meni hyvin

  • Tuukka

    No löytyykös eroja niiden esseiden välillä?

  • Perttu

    No en ehtinyt vielä vertailemaan, mutta jo pituudestakin voisi päätellä, että sulla on "ehkä" enemmän asiasisältöä (olit kirjoittanut 3 sivua 0,7-senttisille ruuduille, minä saman verran 1-senttisille ja marginaalit päälle).Tosin en tajunnut, miksi sinulla oli jostain ihmeen tyypistä asiaa 2 ekaa kappaletta, vaikka lainaus oli Montesquieulta… Ehkä en ymmärtänyt tehtävänantoa oikein.Ja kaiken lisäksi saatiin kuulla, että kysinen ope arvostelee niin, että antaa pisteitä vertailemalla muihin eli paremmat numerot saa, jos muu ryhmä on tyhmää, mikäli oikein ymmärsin.

  • Perttu

    No nyt sain vertailtua. Näyttää siltä, että "Taavilla" oli todella loistokas vastaus ekaan tehtävään, eli aivan ymmärrettävä ero meidän välillä. Turhaan syytin opettajaa epätasa-arvoisuudesta. Ajattelin myös, että opettaja katsoisi enemmän pituutta kuin laatua, mutta on hän näköjään vaivautunut lukemaan sunkin tekstisi, kun huomautti että Ranskan vallankumouksen vuosi oli sulla väärä.Harmi vaan, että opettaja ei ollut lainkaan kommentoinut mun vastauksia, ei ihme, että jäi jotain hampaankoloon. Sinulle se oli kommentoinut kaikkea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: