”Uutisointia” paavin kuolemasta

Lehti-huumorinettilehti on kirjoitellut kovasti "uutisia" paavin kuolemasta. Lehti ei kainostele kirjoituksissaan, joten ne saattavat suututtaa jotakuta.

(VATIKAANI) Ihmisoikeusjärjestöt ympäri maailman ovat ilmaisseet huolensa monien vähemmistöjen asemasta paavin nyt jo väistämättömältä näyttävän poismenon johdosta. Paavi Johannes Paavali II tunnettiin väsymättömänä vähemmistöjen tukijana; erityisesti hänen työnsä homojen, lesbojen ja muiden seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta muistetaan hyvin kaikkialla maailmassa.
– Lehti, Juhani Urja, 2.4.2005

Mautonta vai ei, sinä päätät.

Mainokset

2 responses to “”Uutisointia” paavin kuolemasta

  • Anton

    Tossahan ei ollut mitään pahaa. Asiaa joka sana. Kyllähän se paavi harmittavan paljon vähemmistöjä suvaitsikin. Ainoa hyvä puoli uskonnossa on, että seksuaalivähemmistöt pitää pienempää profiilia. Myös Lehti pitää siitä kiinni.

  • Perttu

    Siis en mä just tuota kyseistä artikkelia tarkoittanutkaan, mutta "uutisointi" oli muuten ihan henkilöstä kiinni että naurattaako vai suututtaako. Minä olen kyllä pystynyt suhtautumaan Lehteen ihan huumorimielellä aina. Kyseinenkin artikkeli jatkaakin ihan osuvasti: "Paavin työ ei suinkaan kuitenkaan rajoittunut vain seksuaalivähemmistöjen pariin. Esimerkiksi sukupuolten tasa-arvon alueella hän teki jatkuvaa vaikutustyötä. Myös kaikki aidsin vastaisten kampanjoiden järjestäjät sekä perhesuunnittelun kouluttajat kehitysmaissa muistavat paavin toimia ja puheita lämmöllä. \’Paavin vahvan toiminnan kauaskantoisuutta osataan tuskin vielä edes kunnolla arvioida. Hänen voimakkaiden kannanottojensa vaikutukset esimerkiksi kondomien käytön yleistymisen tiimoilta ovat kuitenkin vertaansa vailla\’, muistutettiin WHO:n eilisiltana julkaisemassa tiedotteessa."

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: