Hyvästi, paavi

Nyt se paavi Johannes Paavali II sitten kupsahti. Se olikin jo ajan kysymys.

On tavallaan kiehtovaa nähdä uuden paavin valinta, vaikkei sillä mitään merkitystä nyt olekaan. Jotain historiallista siinä nyt kuitenkin on, kun yli miljardi ihmistä (ja eläintä) nyt kuitenkin uskoo paaviin… (Olen sitä paitsi kiinnostunut kaikesta.)

Mutta onko seuraava paavi toiseksi viimeinen, viimeinen ennen maailmanlopun aikoja??!!

Luin nimittäin hiljattain Aamulehden Valo-liitteen pikkuartikkelin pyhän Malachyn profetiasta, jossa Malachy antoi jokaiselle tulevalle paaville yhden ennuslauseen. Ennustus on kulemma kirjoitettu 1100-luvulla, mutta se "löydettiin Vatikaanista" vasta 1500-luvulla juuri seuraavien paavinvaalien aikoina. Epäilläänkin, että kyseessä oli vain juoni jonkun tietyn henkilön saamiseksi paaviksi. Ihan uskottavaa, sillä Vatikaanissa on aina tapahtunut kaikenlaista kieroilua.

Joka tapauksessa, tämän Johannes Paavali II:n ennuslause oli "De Labore Solis", auringonpimennyksen / auringonpimennyksestä, ja hän syntyi auringonpimennyksen aikana. JP:n edeltäjä taas oli "De Medietate Lunae", puolikuusta, ja hän kuoli noin kuukausi virkaanastumisensa jälkeen, siis oli virassa puolikuusta puolikuuhun. (Tässäkin oli muuten kyseessä Vatikaanin kieroilu, sillä hän kuoli hyvin hämärissä olosuhteissa, hänen ruumiinsa krematoroitiin heti kuoleman jälkeen, vaikka paavien ruumiita ei yleensä koskaan krematoroida – salamurha?) Myös monista muista paaveista on löydetty ennustuksiin sopivia ominaisuuksia.

Seuraava paavi on lauseeltaan "De Gloria Olivae", oliivin kunnia. Oliivin on ajateltu symboloivan rauhaa, juutalaisuutta ym. Hänen jälkeensä on vuorossa viimeinen, "Pietari Roomalainen", jonka ennustetaan elävän maailmanlopun aikana. Tosin jossain taidettiin väittää, että tämä viimeinen ennustus olisi lisätty jälkikäteen. Jos koko ennustus on kuitenkin vain paavinvaalihuijausta, mitäs siitä…

Mutta onpa hurjan kiinnostavaa nähdä maailmanloppu!

Lisää ennustuksesta:
> http://www.truecatholic.org/pope/stmalachyprophecy.htm (katolisesta kirkosta irtaantuneen "todellisen katolisen kirkon" sivusto)
> http://www.degloriaolivae.org/
> http://www.google.fi/search?hl=fi&q=de+gloria+olivae&meta=

Lisää maailmanlopusta:
> http://www.kristinusko.info/puolesta/ilmestyskirja.html

Lisää paavista:
> http://www.vatican.va/

Mainokset

One response to “Hyvästi, paavi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: